facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coletteshop

Coletteshop

Info

Colette helpt u graag om die unieke outfit samen te stellen voor elk moment: op het werk, vrije tijd of voor die ene speciale avond!



"Colette dat zijn 3 generaties, 2 winkels te Asse en Aalst, 1 uniek concept.Bij ons vind je een opmerkelijke mix aan merken én leeftijden.Of je nu op zoek bent naar dat ene kledingstuk, een uniek accessoire of gewoon eventjes wil rondkijken, dan ben je aan het juiste adres.Ons team ontvangt je met open armen en staat garant voor een snelle service met eerlijk advies.Nieuwsgierig?Spring gerust eens binnen in een van onze winkels, duik mee onze geschiedenis in of contacteer ons gerust voor alle vragen/opmerkingen.veel liefs,Team Colette"
Adres: STEENWEG 14, 1730 Asse
Telefoonnummer: 003224529589
Stad: Asse
Route: STEENWEG 14
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Colette Asse Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lingerie Ghislaine Lingerie Ghislaine 251 meter Mooie zaak, warm onthaal en deskundig advies. Kwalitatief aanbod. Old school voor vel...
Recensies
Bij Colette vind je trendy kledij voor een betaalbare prijs. Maar vooral de service en behulpzaamheid is hun grootste troef. Je wordt als klant individueel geholpen met tips en advies en voelt je er super welkom.
Mijn favoriete winkel! Altijd mooie collecties voor elke leeftijd, elk budget en elke gelegenheid. Doe zo voort!
Mijn favoriete shop! Topservice! Verschillende leuke merken, vele combinaties mogelijk. Voor ieder wat wils.
We missen Liliane!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid