facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor École des étoiles

École des étoiles

Info

L’Ecole des Etoiles est une école fondamentale libre, Subventionnée par la Communauté Française.

Adres: 2G, Rue de la Grenouillette, 1130 Haren, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 022279772
Stad: Haren
Route: 2G, Rue de la Grenouillette
Postcode: 1130


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: École des Etoiles Haren secondaire, École des Étoiles avis, Ecole primaire Haren, École à Haren, École des Étoiles Marchienne, École des Etoiles, Collège des Etoiles Smartschool, Collège des Etoiles Charleroi
Recensies
Mijn 3 kinderen zitten al jaren op school. Goed opgeleide docenten op pedagogisch en relationeel niveau en aan de top. De directeur luistert en is zeer welwillend en stelt alles in het werk om een ​​klimaat van welzijn en leren te bevorderen en niet te vergeten verschillende activiteiten te noemen die al jaren worden uitgevoerd.
Zeer goede kleuter- en lagere school met een zeer goed niveau en een zeer goede reputatie. Accessible facilement en transports en commun, la cour de récréation sert également de parking, ce qui est donc d'une grande facilité pour déposer et chercher ses enfants... Les professeurs ainsi que les surveillantes sont très professionnels et font un suivi personnalisé de chaque leerling. Ook ouders zijn via de Smartschool-app en ClassDojo op de hoogte van de dagelijkse voortgangsbewaking en al het schoolnieuws. Mijn zoon, die halverwege het jaar van een Nederlandstalige school komt, kon dankzij de professionaliteit van zijn leraar integreren, zich snel aanpassen en herstellen van zijn achterstand in alle vakken. Het hele educatieve team en ook het management is warm en gastvrij. Ik heb absoluut geen spijt van deze schoolkeuze en raad het zonder aarzelen aan.
Om rampspoed te voorkomen de directeur zonder persoonlijkheid en de leraren die het catastrofale niveau bepalen geen Nederlandse leraar!!! Vermijden
Het is een school die we al 3 jaar kennen.De leerlingen hebben een zeer goed niveau Nederlands en zijn na school begonnen met een geïndividualiseerde pedagogiek.. petje af! We weten ook dat ze elk jaar 100% succes behalen! Goed werk en veel succes bij uw inspanningen.
Het is een zeer moderne school die openstaat voor vooruitgang. Docenten luisteren naar ouders en leerlingen. Het pedagogisch team zoekt steeds naar oplossingen en houdt rekening met elk kind in zijn eigenheid. Ik ben het er niet mee eens als ik lees dat "kinderen voor zichzelf gemaakt zijn". De leerkrachten steken al hun energie in het laten slagen van de kinderen en nemen soms hun vrije tijd om bepaalde tekortkomingen te verhelpen.
Mijn 2 kinderen gaan naar de Ecole des Étoiles... als ik er meer had, zou ik ze zeker op deze school plaatsen, tenzij meneer Julien me vertelt dat er geen plaatsen meer zijn . Bedankt aan al dit mooie vakmanteam van de toekomst.
Jammer dat ik aan de andere kant van de stad woon : Het is echt een heel fijne school als je wilt dat je kinderen opgroeien in vertrouwen en liefde.Dank aan de Ecole des Etoiles en de heer Julien.
Het is een school die ik al vanaf het begin ken... Ik zag daar alleen maar positieve dingen toen ik nog inspecteur was... goed werk, ga zo door ondanks onze frequente bezoeken :
Het is een leuke schoolopleiding 1 nummer
Geweldig etablissement. De kinderen zijn echt blij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid