facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Codrive Erpe-Mere

Codrive Erpe-Mere

Info

Mijn doelstelling is om van jullie zelfzekere en veilige chauffeurs te maken. En dit op een persoonlijke manier en aangepast aan jouw kunnen.



"Codrive Erpe-Mere is een filiaal van rijschool Codrive en is een rijschool die een doorgedreven opleiding op maat biedt voor zijn leerling bestuurders. Passion for driving is ons motto.Onze leerling bestuurders kunnen in een volledige uitgeruste leswagen op hun eigen tempo het autorijden onder de knie krijgen.Voor de ouders of andere begeleiders van de leerling bestuurders bieden wij vormingsmomenten aan op woensdag of zaterdag. Volg de data op onze website."
Adres:
Telefoonnummer: 0496/52.79.67
Stad: Burst


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 16:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Zottegem, DriveWell, Rijles, Drive rijschool, Rijschool Ninove, Rijschool regio Duffel, Snel rijbewijs halen België, 20 uur rijles prijs Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijopleidingen Vanderheijden Rijopleidingen Vanderheijden 409 meter Op een toegankelijke manier leren rijden onder begeleiding van een professionele rij-...
Recensies
Zeer professioneel en vriendelijk. Joran is een uitstekende leraar. Hij hielp me bij de eerste poging mijn rijbewijs te halen. Erika reageert erg snel en lost elke vraag effectief en snel op. Ik zou het niet meer kunnen aanbevelen. Beiden nogmaals bedankt.
Zeer goede rijschool. Zowel Erika als Joran staan voor je klaar en zien je niet als klant, maar als persoon. Als je een goede rijschool zoekt met eerlijke prijzen en fantastische begeleiding, kan je niet beter zijn dan hier, echt waar. Bedankt voor alles, Erika en Joran!
Zeer goede rijschool. Ik raad iedereen aan om zijn lessen te plannen en te leren rijden samen met Joran. Bedankt om zo veel moeite te doen voor mij in te plannen. Codrive is een rijschool met veel aandacht en geduld. Bedankt voor mij te leren rijden
Joran is een super goede instructeur! Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en bij te sturen waar nodig. Ook fijn dat hij ervoor zorgt dat je ontspannen achter het stuur zit, dit door ondertussen een leuke babbel te doen. Ook handig is dat je na iedere les per mail een leskaart krijgt met alles wat je die les gedaan hebt en waar je extra moet op letten. Dankzij de fantastische begeleiding, tips en tricks van Joran ben ik van de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik kan iedereen Codrive aanraden om te leren rijden! En dikke merci Joran!
Thanks Joran voor de 20 uur super leuke rijlessen. Elke les was leerrijk en aangenaam. Dankzij jou zal ik binnenkort mijn examen afleggen met veel enthousiasme en goesting. Jij en Erika zijn een fantastisch team. THANKS!
Een geweldige rijschool om te leren rijden met heel goede begeleiding. Joran bereidt je op een geduldige en rustige manier voor op het praktisch rij examen. Hij stelt je echt op jouw gemak als je stress hebt. Ik heb op een korte periode heel veel bijgeleerd! Een echte aanrader!
Wat een toprijschool! Geslaagd op het examen van de eerste keer! Altijd bereid om je alles goed uit te leggen en alles opnieuw te tonen. Zeer vriendelijk en altijd een leuke babbel gehad. Ik kan deze rijschool alleen maar aanraden als je correct en zonder stress wilt leren rijden en je examen afleggen. Bedankt.
Super goede rijschool om te leren rijden! Ik ben van de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen dankzij de goed begeleiding van Joran. Als je een vraag hebt of je wil iets herhalen, is dat geen probleem voor Joran. Hij zal je met plezier alles nog eens uit leggen. Echt een aanrader om rijles bij deze rijschool te volgen.
Vandaag geslaagd!! Een geweldige rijschool om te leren rijden! Joran is mega lief en geeft je echt de beste tips mee! Zeker een aanrader
Een super rijschool om je te leren rijden en een zeer goede begeleiding. Voor hun is niks teveel gevraagd als je vragen hebt of nog iets wilt herhalen. Dankzij joran was ik direct geslaagd door mijn praktijkexamen. Door zijn tips en het geduld dat hij in zijn bezit heeft. Ik ben heel tevreden en zal jullie zeker en vast aanraden bij andere!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid