facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Codefever

Codefever

Info

VZW CodeFever leert Vlaamse kinderen tussen 8 & 15j programmeren, oftewel coderen. Nieuwe reeks start in september 2017 in 25 steden in Vlaanderen!

Geschiedenis

Onze jongste generatie zijn digitale duizendpoten, ze maken gebruik van apparaten en toepassingen alsof ze ermee geboren zijn. Codefever wil van deze intensieve users creators maken.

Leren programmeren is dé basiscompetentie van de toekomst en daarom wil Codefever programmeerlessen organiseren voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar. Met een eigen uniek lessenpakket worden kinderen op een toffe manier gestructureerd de belangrijkste basisinzichten geleerd.

Vanaf september 2015 kunnen ook Vlaamse kinderen programmeren onder de knie krijgen. Onder de vleugels van de Vlaamse Overheid gaat CodeFever, als STEM-academie aan de slag. http://stem-academie.be

Per semester wordt een lessenreeks van 10 lessen gegeven. De reeks maken deel uit van een leertraject, dat bestaat uit verschillende levels.

Inschrijven kan op www.codefever.be

In Engeland leert ieder kind vanaf 5 jaar sinds september’14 verplicht programmeren op school. Ook Zweden en Estland investeren volop in het aanleren van deze vaardigheden. Regelmatig wordt ook in België aan de alarmbel getrokken: kinderen moeten leren programmeren!

Adres: Landegemdorp 12, 9850 Landegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 336 10 73
Stad: Landegem
Route: Landegemdorp 12
Postcode: 9850


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: codefever brugge, codefever brasschaat, codefever leerplatform, codefever genk, codefever kamp, codefever login, codefever minecraft, promocode codefever
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
vzw De Vierklaver vzw De Vierklaver 737 meter Doen wat ze kunnen doen , tevreden maar leer communicatie zoiw luek zijn
Ten Dries Ten Dries 794 meter Ik kom er voor mijn werk als buschauffeur Tweede schooljaar nu en ik vind het fantast...
Vzw Verburght Vzw Verburght 808 meter Ik doe mee met onze toneel groep Katsoe Botten, jaarl optreden eind juni
Recensies
Ondanks dat fysieke lessen nog steeds niet mogelijk zijn, is onze dochter van 11 dan maar van start gegaan met de online module. Ze is absoluut niet zo goed in het werken op een computer. Toch kan ze, nadat ik haar de eerste les een beetje op weg heb gezet, de opdrachten volledig zelfstandig afwerken. Er zijn filmpjes gemaakt om stap voor stap de materie uit te leggen. Het zit echt super in elkaar. Er zijn wekelijks ook momenten waarbij de leerling kan chatten mochten er vragen zijn. Tot nu toe heeft mijn dochter er echter nog geen gebruik van moeten maken. De lessen zijn superleuk samengesteld. Het voelt niet als les maar eerder als een spel. Wij zijn fan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid