facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cocorico Westende

Info

Openingsuren herfstvakantie
Heures d'ouvertures vacances l'automne
13.00 - min. 18.00

Geschiedenis

Huisgemaakt Roomijs. In de maanden juli en augustus tot 25 verschillende soorten ijs waaronder gluten-, lactose- en suikervrije opties.
U mag altijd vragen stellen op deze pagina

Openingsuren zomervakantie:
11u - min 22u

Heures d'ouvertures pendant vacances d'été:
11h - min 22h

Adres: Koning Ridderdijk 17, 8434 Westende-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059460063
Stad: Westende-Bad
Route: Koning Ridderdijk 17
Postcode: 8434


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dali-matisse Dali-matisse 78 meter Blijkbaar zijn er klantenkaarten maar worden niet voorgesteld. Als winkelbediende is ...
Daniel's Ice Daniel's Ice 98 meter Gezellig koffiehuis/ijssalon voor een verrukkelijke dag met de familie
Keurslagerij Pattyn Keurslagerij Pattyn 125 meter Duur maar veel keuze en lekker. Ook Joyn spaarpunten
Recensies
Erg lekker, romig ijs. De bollen die worden geschept zijn van een stevig formaat : Bij ons smolt het ijs wel vrij snel, waardoor er het nodige gemors was bij de kinderen. Maar dat lag mogelijk ook aan het warme weer.
Superlekkere ijsjes met hele grote bollen! Aanrader! Wij gaan zeker terug om nog andere smaken te testen dan pistache en limoncello!
Sinds dit seizoen meermaals geweest. De smaken zijn helaas niet meer zo vol romig als geweest. Nu de grondstoffen alles wordt waarschijnlijk duurder maar de ijsjes zijn echt niet meer zo lekker als voorheen.
Op de foto staat een potje met 1 bol caramel. Slechts €2.50. Zie je hoe vol dat potje is!? Volgens mij de beste smaak. Ook Chocolade Peru heel donkere chocoladeijs is heel lekker. Volgens mijn dochter is het speculoosijs ook superlekker.
Superlekker ijs! En hele grote porties ik dacht even dat ik drie bollen besteld had ipv eentje Hun snickers ijs is onze favoriet
Keuze uit wafels, Brusselse wafels of Luikse wafels met suiker, slagroom, ijs of Nutella. ijsjes op een hoorntje of in een plastiek herbruikbaar bakje dat je mag meenemen. Verschillende smaken, speciale smaken waaronder framboos. Héél lekker en je krijgt heel grote bollen ijs. Er is ook een terras voorzien met voldoende plaats, ruime banken met parasol. Vriendelijke service. Er vlak naast heb je Cocorico frietjes, dit is van het zelfde als Cocorico ijs. Héél lekkere frietjes en saté, vriendelijke service.
De ijsjes zijn supergoed en een goede en vriendelijke bediening
Jammer, maar de ijsjes zijn niet meer zoals ze geweest zijn...
Drupijs, zelfs op een koele dag loopt het ijs over uw handen. Onvoldoende gekoeld
Heerlijkste ijs aan zee. Keuze tussen vele smaken en steeds vriendelijke bediening - een eigen terrasje op Zeedijk om uw lekkernij op te smullen, Mmmmm
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid