facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cocoonhotel Grenier des Grottes

Cocoonhotel Grenier des Grottes

Info

Hotel-Restaurant

Adres: Rue des Chasseurs Ardennais 1, 5580 Han-Sur-Lesse, Namur, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0) 84 377237
Stad: Han-sur-Lesse
Route: Rue des Chasseurs Ardennais 1
Postcode: 5580



op zoek naar gerelateerd: telefoonnummer cocoon hotel grenier des grottes, hotel han sur lesse, hotel grenier des grottes restaurant, restaurant han sur lesse, hotels han sur lesse belgië, www cocoonhotels be, grotten van han, han sur lesse overnachten
Recensies
Dit hotel is 'volledig gerenoveerd' met de meest goedkope materialen. Het is pas 3 maand terug open en onze kamer ligt er al een plank van de laminaat omhoog. De badkamer is er het ergste aan toe. De silicone is zeer slordig overal aangesmeerd. Zeer weinig plaats aan het toilet. Kortom onafgewerkt. En wij hadden een "comfort" kamer. Wij hadden de kamer naast de lift gekregen en hadden zeer veel last van lawaai, je hoort het belletje van de lift tot in de kamer en er was ook geluidsoverlast van de bovenburen. Ontbijt was redelijk. De ene keer droge sandwiches, de andere keer verse. Geen minibar op de kamer of koffie of thee faciliteiten. Daardoor aan de bar een fles water van 8€ !! Moeten kopen. Er is echter wel heerlijk warm water uit de douche en de rosse dame aan het onthaal was zeer vriendelijk. De andere dame vroeg tijdens het uitchecken niet eens hoe ons verblijf was geweest.... Wij komen hier NOOIT meer terug. Tip: wil je in 20km rond je hotel een restaurant boeken doe dat dan ruim op voorhand want er is nergens plaats voor spontane bezoekjes. Alles zit volledig vol. Kamers: Zeer kleine en bijzonder slecht afgewerkte "gerenoveerde" kamers. Eten en drinken: Niet in het hotel gegeten. Steeds volboekt. Echter lijkt de kaart zeer duur voor basic gerechten.
3 nachten voor 100 euro inclusief prima ontbijt, vriendelijk personeel, goede bedden, ontbijt voldoende. kamers waren schoon en ruim. goede wifi, gratis trouwens. wij waren er van 28 november tot 1 december 2022Kamers: 5/5
We hadden als groep een verblijf voor het weekend in het hotel geboekt. De kamer was groot, maar niet echt mijn smaak. De bedden waren wel ok, en het personeel in het restaurant was vriendelijk. De kamer - en vooral de badkamer - waren echter niet proper. De badkamer miste een douchescherm hoewel het vuile! profiel aan de muur duidelijk maakte dat het er ooit was; er zat schimmel in de voegen rond het bad & de silicone leek al jaren niet vernieuwd. Hoewel er iemand in de kamer was geweest overdag, was er niet gepoetst nog aanwezige tandpastasporen. Ik raad dit hotel absoluut niet aan, een minimum aan hygiëne is een noodzaak. Ik voeg eerlijkheidshalve wel toe dat de anderen in mijn groep wel een gerenoveerde kamer kregen waarbij het probleem zich niet stelde.
Bij aankomst op een gewone, informele manier ontvangen. Nadien komen we een hele kleine kamer binnen ik ben student en mijn studentenkot is groter dan de kamer die er niet echt uitnodigend uit ziet. De kamer was niet verlucht en het was er enorm warm. Na even in de badkamer te kijken viel ons direct op dat er geen verluchting was aan de zwarte schimmel op de douche deur en in de voegen. Ook op de douchekop die al vrij oud lijkt stond schimmel en het water spoot alle kanten op behalve de kant die gewenst is. We moesten na een douche ook de deur en het raam open zetten om de badkamer te verluchten en onze handdoeken te laten drogen. Het douchewater bleef ook even staan wat wijst op een slechte afvoer of verstopping van de afvoer en het dekseltje van de afvoer kwam hierdoor steeds los. Op mijn dons zaten grote vergeelde plekken en na dit te melden kreeg ik wel meteen een nieuw deken. Kort samengevat zijn we heel blij hier weg te zijn en zijn we enorm teleurgesteld zoveel betaald te hebben voor dit ondermaatse hotel. Ik raad iedereen aan een ander hotel in de buurt te zoeken.
Kamer was niet goed gekuist. Vloer was gestofzuigd maar niet gedweild en dus nog vuil. Spiegels niet gekuist. Douche had beschimmelde voegen, er lagen nog haren. In badkamer lag nog een tandenstoker. Nachtkastjes waren te smal. Geen airco op de kamer wel een ventilator. Donsdekenovertrek stond open waardoor we vaststelden dat de donsdeken zelf erg vuil was. Ruime parking met automatische poort doch toegankelijk voor voetgangers. Poort opent simpel door met voertuig boven sensor te gaan staan. Niet echt veilig dus. Bij aankomst een terrasje gedaan. Ruim 20 minuten moeten wachten alvorens een ober kwam opdagen ondanks dat we op de terrasbel geduwd hadden. Het was op dat ogenblik ook niet druk, kan dus niet aan drukte gelegen hebben. Bij avondeten ook een 20 minuten tot een half uur moeten wachten op drank. Eten werd pas ba een uur wachten opgediend. Ik had van de menukaart een Italiaanse steak besteld die,volgens de menukaart zei, in reepjes zou gesneden zijn. Werd echter ongesneden geserveerd. Wanneer ik de ober hierop opmerkzaam maakte antwoordde deze dat ze dit niet langer deden! Tweede portie frieten die we bestelden was maar half gebakken. Kortom, hotel en restaurant zijn zeker geen aanrader. Slechte hygiëne, zeer trage bediening, matig eten, matige gerenoveerde kamers, geen echt beveiligde parking.
Wij komen al 35jaar naar Han sur lesse, dit restaurant voor de 1ste keer geprobeerd. Onze dienster was best vriendelijk, voor de rest liep de rest van het personeel er met het gezicht tot op de grond vooral de ouder garde. De man achter de tap stond zonder mondmasker. Op een gegeven moment krijgen we het hoofdgerecht, 2 entrecôte die niet eens een entrecôte was waarbij we frietjes hadden gevraagd, we hadden ons eten al 10min en nog geen frietjes we vroegen het nogmaals en de andere dienster diende ons van een zeer onbeleefd antwoord waarop ik zei dat dit samen hoort te komen niet wanneer je eten al op is. Mevrouw vond het nodig de gehele equipe intelichten, waarop iedereen vreemd keek terwijl mevrouw enorm klantonvriendelijk was. Ik zei haar nogmaals dat dat niet ok is dat ze zich zo niet kan gedragen naar klanten toe en de oudere man zonder mondmasker achter de tap lachte ons gewoon uit. Dit is een schande zo behandel je geen enkele klant. Het brood was ook steenhard en dan nog 200eur moeten betalen voor zulke slechte behandeling tollereer ik niet. Ik raad iedereen af dit établissement te bezoeken, als je opzoek bent naar lekker en kwaliteitsvol eten waar je dan ook nog met een lach wilt bedient worden raad ik je t'en stelligste af hier te komen eten. Ik zal dit dan ook overal delen, op elke site waar ik kan zodat jullie mensen, jullie klanten deftig zullen bedienen! Want dit is een regelrechte schande en mevrouw als u dit leest doe iets aan uw houding en laat uw privé problemen thuis!
Algemeen gezien waren we tevreden prijs-kwaliteit. De kamer had helaas een grote plek met schimmel... Er waren duidelijk vernieuwingen aangebracht maar er zijn enkele zaken behouden die ook aan vernieuwing toe waren zoals de douchedeur. De bedden waren wel super! We hadden halfpension, we kregen onze maaltijd op de kamer. Het eten was in orde, maar het voorgerecht was telkens redelijk simpel. Je wist ook nooit wat je te eten ging krijgen er was niet gevraagd naar allergieën, veggie.... Het ontbijt was zeer uitgebreid je kon zelf de dag ervoor aangeven wat je allemaal wou, je kon ook cava en zalm vragen. De locatie van het hotel is top, je ligt letterlijk aan het centrale plein en de ingang van de grotten van Han.
Ik heb niet overnacht in dit hotel, enkel gaan eten in hun restaurant. Reserveren is een must. Super lekker eten aan een schappelijke prijs. Ik heb de wild suggestie genomen, rijkelijk gevuld bord met veel groentjes, genoeg saus. Echt lekker in het algemeen en vriendelijke bediening die ook Nederlands spreekt.Service: 4/5
prijs-kwaliteit ondermaats voor een suite. Bij het aanzetten van het bubbelbad viel op dag 1 de elektriciteit uit. Na 23u is de receptie niet meer te bereiken waardoor de elektriciteit pas 's morgens terug werd opgezet om 07.30u. De 2de dag geen bubbels opgezet, maar een gewoon bad genomen, waarna er plots iemand van het personeel in de badkamer stond terwijl wij nog naakt waren en ons niet zo netjes behandelde, zeg maar gewoon astrant was, omdat het water van de muren kwam in de kamer onder ons er zal dus een lek zijn. Geen kingsize bed zoals gevraagd, maar 2 aparte bedden en dekens. De televisie moest 5 a 6 keer opgezet worden, want deze viel steeds uit. Niks faciliteiten zoals water of koffie op de kamer dus vanaf 23u was het water van de kraan te drinken. We hadden vooraf betaald, maar tijdens het uitchecken werd de kamer nog eens aangerekend. Het enige pluspunt is de gratis parking en dichtbij de grotten. Voor de rest een grote tegenvaller.
Gezellig hotel, lekker eten, grote kamers, mooi terras, parking, goede ligging. Wel enkele minpunten : de gerechten en dranken bij het ontbijt waren onvoldoende warm, lange wachttijden wegens weinig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid