facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cocoon Arlon

"Spécialiste du hamburger maison à emporter."
Adres: Place Hollenfeltz 2 , Arlon 6700, BE
Telefoonnummer: 0484 16 47 98
Stad: Arlon
Route: Place Hollenfeltz 2
Postcode: 6700


Recensies
Hamburger was geweldig evenals bier! Polecam!!
Locatie bovenaan en de servers super aardig En erg lekkere hamburgers
Teleurstelling..... Als covid... 2 jaar oud tafel plus zitstoel... en we leren dat we onze Burger niet zittend kunnen proeven... Behalve dat er stoelen en tafel beschikbaar zijn... Antwoord...we hebben de QR CODE-lezer niet... Totaal misverstand!
Beste hamburgers in Aarlen
Service ten top! Tang is een echte kleine chef-kokEten: 5/5
Mensen klagen dat ze geen friet serveren bij de geweldige burgers... Maar wat maakt het uit? De hamburgers zijn perfect en de mensen ook! Ik bedoel, ze weten hoe ze goed gebakken vlees moeten behandelen: - Het menu staat op de FB-pagina en ze zijn altijd beschikbaar als er een feestje is in de stad. Moet proberen!
Ik hou van deze plek omdat ze hele goede hamburgers eten. ...En u kunt ook deze ingrediënten kiezen of de voorgestelde ingrediënten toevoegen. .. Enige nadeel neemt de kaart niet. ... Om te proberen omdat het erg lekker is. ..
Zelfgemaakte hamburgers gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en een grote selectie aan voorzieningen. Vriendelijk team en snelle service. Adviseren ! Let op: alleen afhalen, parkeren in de buurt niet altijd gemakkelijk.
Als onderdeel van mijn ondernemersactiviteit heb ik de co-workingruimte van Cocoon gebruikt voor een professionele bijeenkomst en om enkele administratieve taken uit te voeren. Een elegante, rustige setting die mijn leven als ondernemer aangenamer heeft gemaakt. Een plek die de productiviteit bevordert. Ik raad het aan en ik bedank het personeel voor hun welkom en vriendelijkheid. Ik raad aan.
De chef maakte een fout en gaf mijn bestelling door aan een andere klant... Geen friet of groenten bij de burger, jammer want anders zijn ze erg lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid