facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coconne Architecture & Objects

Coconne Architecture & Objects

Info

Coconne Architecten is een architectenbureau gegroeid uit charlotte pattyn architecten en is gesitueerd in Handzame.

Adres: Handzameplein 1, 8610 Handzame
Telefoonnummer: 051/505100
Stad: Handzame
Route: Handzameplein 1
Postcode: 8610


Recensies
Zeer professioneel en dynamisch architectenbureau. Een absolute aanrader voor uw bouwprojecten. Charlotte en haar team staan je bij in alle stappen van het proces met persoonlijk advies en de nodige tools zodat je steeds een correct zicht hebt op de status van je project online persoonlijk portaal voor de opvolging. Bedankt Charlotte!
Heel creatief architectenbureau, denken mee met de klanten, begeleiden en staan de klanten bij tot het einde! Hier kun je een project aan geven en op beide oren slapen. Werken ook samen met zeer vakbekwame mensen, kortom, top !
Als je een architectenbureau zoekt die je woning kan omtoveren tot een echt hedendaags pareltje moet je bij Charlotte en haar team zijn. Gedreven en vlotte samenwerking! Super!
Onlangs met Coconne samen gewerkt op en project in Oostduinkerke.Onder de indruk van de kennis dat deze mensen in huis hebben om een bouwproject tot in de puntjes af te werken. Kijk uit naar ons volgende samenwerking voor Fase 2 van dit project.
Architect met een super leuke stijl, zowel in -als exterieur! Professionele aanpak en zeer stipte & correcte opvolging. Doe zo verder!
Schitterend architectenbureau! Professionalisme ten top, begeleiding gedurende het ganse traject en zeer creatief. Een echte aanrader.
Een creatief architect. Leren kennen als een degelijk architect die de afspraken nakomt en samen nadenkt met de klant.
Top architecten team - Van kleine tot grote projecten, woning tot villa bouw, Coconne architecten blijft je trouw!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid