facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coco Mango

Coco Mango
Adres: Vilvoordelaan 89 , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 672 52 42
Stad: Zaventem
Route: Vilvoordelaan 89
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Maandag: 18:00-22:30
Dinsdag: 12:00-14:30
Dinsdag: 18:00-22:30
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 18:00-22:30
Donderdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: coco mango zaventem, restaurant zaventem, coco mango luxembourg, thai zaventem stationsstraat, sawadee zaventem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sawadee Sawadee 332 meter De kaart is beperkt, maar daarom is de keuze niet minder moeilijk... alles ziet er a...
Recensies
2022-12 Geluncht met 2. Er is een 2-gangen dagmenu @15.20€p.p. met uitgebreide keuze uit soepen of voorgerechten en hoofdschotels. Vermits we zin hadden in eend vroegen we de nog uitgebreidere restaurantkaart. We namen als starters de Tom Yam Kung soep met scampi en citroenkruid @9€ en het assortiment van Thaise hapjes @13€. Als hoofdgerechten de Kaprao Ped eend met Thaise basilicum en de Kung Kratiem scampi met looksaus beiden @19€p.p. Een Thaise whisky Mekhong @11€ smaakte daar uitstekend bij. Alle schotels verzorgd en lekker. Snelle en vriendelijke service, aan aanrader.
Heerlijke lunch gehad. Veel keuze.Eten: 4/5
Zeer lekker... Lunch menu voor en hoofdgerecht voor 13eur
Hoofdgerechten scoren zeer slecht, teveel olie, weinig smaak, vlees van bedenkelijke kwaliteit, 1 sterretje voor de voorgerechten, geen aanrader!!
Groene curry was waterachtig en zeer kleine porties. Er bestaan in de buurt betere thaise restaurants. De persoon aan het onthaal was vriendelijk genoeg.
Lekker gegeten in de veranda vlak aan de vijver, gezellige inrichting en vriendelijke bediening! Aanrader!!
Voorgerecht: 4 Thaise kroketten bleken mini loempia's te zijn. Weinig diepgang. Hoofdgerecht garnalen gebakken in knoflook was super. Veel verse knoflook gebruikt en lang genoeg in de saus gehouden om de laatste een volle smaak te geven. Erg vriendelijke gastvrouw en gastheer. Gastheer nam zelfs ruim de tijd voor een praatje.
Heel lekkere Thai. Zowel open voor lunch als voor avondeten. Mijn favoriet is de kerrie met pindanoten!
Altijd lekker eten voor een goede prijs. Het terras en de tuin zijn heel gezellig!
Goeie service,lekkere gerechten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid