facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cockaert, Home of Design

Cockaert, Home of Design

Info

'The details are not the details, they make the design.' (Charles Eames)

Geschiedenis


Adres: Ossegemstraat 10-12 & 29, 1860 Meise
Telefoonnummer: 02.269.45.42
Stad: Meise
Route: Ossegemstraat 10-12 & 29
Postcode: 1860


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Cockaert outlet, Cockaert Salons, Cockaert Sleep-Sense, Cockaert Openingsuren, Cockaert londerzeel, Cockaert verlichting, Cockaert Lier, Design winkel Meise
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ambiance Royale Meubles en Teck Ambiance Royale Meubles en Teck 2 km Heel mooie teakmeubelen voor binnen en buiten. Supervriendelijk en correcte prijzen.
B&O Asian Antiques B&O Asian Antiques 2 km Very refined Asian antique furniture from the Qing Dynasty. Minimalistic looks that f...
Recensies
Héél aangename winkel met héél uitgebreid gamma van kwalitatieve designmeubelen. Je kan er in alle rust rondkijken en raad vragen indien je dit zelf wenst. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam en kennen hun vak ! Service na verkoop is ook steeds top, afspraken worden steeds nagekomen. Zeker aanrader voor wie van schoonheid en kwaliteit houdt !
Prachtige winkel, mooi design stukken, zeer goede service na verkoop en en zeer goed personeel aan de balie. Top
Ontvangst? Nope niemand die hebben goededag zei of vroeg of hij of zij kon helpen. Echt origineel is het er ook niet. Met dan de helft hadden we in andere goedkopere winkels ook gezien, ik bedien echt exact hetzelfde niet iets dat er op leek.
Bedankt @Cockaert voor de fantastische service! Ze maakten een grote effort ivm de levering en hebben daarmee werkelijk een TOP service geboden. TOP service voor TOP producten. Enorm bedankt!
Heel veel verschillende stijlen, veel keuze in accessoires, heel leuk dat hun showroom is opgesplitst in 2 gebouwen zodanig dat het mooi overzichtelijk blijft. Heel deskundig en vriendelijk personeel en heel fijn dat ze meedenken om te optimaliseren en een heel mooi interieur te bouwen. Heerlijk hun bedden. Feit dat er parking net naast gebouwen zijn is zeker een pluspunt. Wat aan de duurdere kant maar toch zeker de moeite waard om langs te gaan.
Super geholpen door Katrien!
Grote, moderne meubelzaak met zalige slaapkamerafdeling. Ik vond er de klassiekers, de designstukken en de comfortabele meubelontwerpers. Parking rondom de zaak, rolstoelgemak en tiptop sanitair........het zit hem namelijk in de details !
Aangenaam winkelen, vriendelijk personeel en heel professioneel
Zeer mooie zaak. Mooie meubelen. Best prijzig!
Excellente service en zeer mooie degelijke collectie. Aanrader als je van design houdt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid