facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cobofisk

Cobofisk

Info

Boekhouder die meedenkt met zijn klanten!
Meer dan alleen boekhouden.

Een goede strategie, snel reageren en anticiperen is nu cruciaal!

Geschiedenis

Cobofisk is een dynamisch middelgroot regionaal boekhoudkantoor, dat opgericht werd in 1987 door de eigenaar Luc Coopman en bestaat uit een tweetal kantoren in Aalter en in Gent. Cobofisk richt zich voornamelijk op de kleine tot middelgrote KMO’s, maar ook zelfstandigen en vrije beroepers vormen een groot deel van ons klantenbestand.

Cobofisk wil als boekhoud- en accountantskantoor met haar klanten meedenken en meehelpen aan het realiseren van hun toekomstige plannen, door de klanten te voorzien van een efficiënte administratie en boekhouding, alsook om adviezen te geven op fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch vlak, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Adviezen met betrekking tot het opstarten van ondernemingen en successie- en vermogensplanning vormen een steeds belangrijker onderdeel van de dagelijkse praktijk.

De laatste jaren is Cobofisk sterk gegroeid naar een 30- tal medewerkers. Om deze groei en professionalisering verder te kunnen zetten, en de zeer hoge en uitgebreide servicegraad naar onze klanten te kunnen waarborgen, willen wij onze jonge, enthousiaste organisatie verder versterken.



"Meer dan 35 jaar ervaring en ons uitgebreid netwerk zorgen ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn zowel voor boekhoudkundig- , fiscaal- als voor ondernemersadvies."
Adres: Brugstraat 147, 9880 Aalter
Telefoonnummer: 09/3740406
Stad: Aalter
Route: Brugstraat 147
Postcode: 9880


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Heeft voorraad invloed op winst, Yuki Support, Fiscale aftrekbaarheid auto 2022, Belastingschijven 2022, Haltra 840, Belastingschijven bruto of netto, Tarieven personenbelasting 2022, airbnb btw-plichtig
Recensies
Een topteam waar een persoonlijke aanpak, digitale tools en kennis van zaken centraal staan om op maat gemaakt advies te verlenen. Zeer tevreden met de samenwerking!
Persoonlijk beheer, en meedenkend / initiatief nemer om alles optimaal te krijgen - in eerste plaats voor "de klant". Snel, correct & prof. aanpak waarbij je alle persoonlijke ondersteuning krijgt.
Veel meer dan alleen een uitstekend boekhoudkantoor, met een perfecte balans tussen digitale tools en menselijke service. Als ondernemer in de creatieve sector heeft Cobofisk me bijvoorbeeld al ontzettend goed geholpen met allerhande fiscaal en juridisch advies. O.a. op het vlak van auteursrechten.
Na 2 jaar bij een ander boekhoudkantoor te zitten, overgeschakeld naar Cobofisk. Heeeel tevreden dat we deze stap gezet hebben!! We krijgen de juiste begeleiding, juiste informatie. Ze zijn heel klantgericht en bellen ons zelf tijdig op om de resultaten te bespreken, te verbeteren waar mogelijk. Kenners in hun vak, hadden we al veel eerder moeten doen!
Cobofisk een bedrijf waar niet alleen de boekhouding tot in de puntjes wordt verzorgd en aangepakt, maar ook waar je voor feedback en goede hulp terecht kan wat betreft groei en vooruitzicht van je firma! Wij zijn alvast hele blije klant :
Sinds 2015 verzorgt dit kantoor mijn boekhouding. Ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. De mensen zijn proactief bezig met mijn dossier en geven mij het gerust gevoel dat mijn zaak administratief op punt staat, zodat ik mij kan concentreren op mijn kernactiviteiten. Ik kan hen absoluut aanbevelen!
Het boekhoudkantoor met dat ietsje meer! Al vele jaren klant en mij steeds correct geholpen ook met niet standaard boekhoudingkundige aspecten. TOP => doe zo verder!
Ik heb lang gezocht naar de ideale boekhouder of het ideale kantoor. Ik heb voor Cobofisk gekozen en heb er nog geen seconde spijt van. Ze volgen je heel goed op, houden je van alles op de hoogte en je weet dat alles in orde is. Een hele geruststelling. Het gebruik van Yuki als programma om je eigen boekhouding te bekijken en documenten aan te leveren is gewoon onmisbaar. Je betaalt iets meer dan bij een kleine boekhouder, maar de service is top en het spaart je uren, misschien zelfs dagen boekhoudproblemen uit. Bovendien geven ze gratis trainingen. Geen vraag is hen teveel. Een aanrader voor wie 100% zekerheid wilt dat zijn boekhouding tip top in orde is.
We zijn zeer tevreden dat we de overstap gedaan hebben. Alles wordt zeer goed opgevolgd en uitgelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid