facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coachingpraktijk Lagom

Info

Lagom is een Zweedse geluksfilosofie die eigenlijk staat voor "niet te veel, niet te weinig, net genoeg." Het gaat om balans. Als gezinscoach zorg ik voor de optimale balans in jouw gezin.

Adres: wijnegemsteenweg 112D, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0494/88.55.54
Stad: 's-Gravenwezel
Route: wijnegemsteenweg 112D
Postcode: 2970


Recensies
Vicky is echt een supermadam! Ze heeft mijn zoontje en mij al enorm geholpen. Speciale technieken zorgen ervoor dat er dingen uit het onderbewustzijn naar boven komen. Zodat je deze achteraf dan ook samen kan verwerken. Ze geeft ook geweldige tips mee voor thuis! Ik kijk er telkens weer naar uit om naar haar te gaan en mijn ajuin weer een beetje verder te pellen.
Vicky werd ons aangeraden door vrienden. Na een eerste contact voelden we meteen een klik. Onze beide kinderen werden een van haar vele 'lieve schatten'. Ze kenden de weg naar Vicky snel uit hun hoofd. Zelf ben ik leerkracht en heb ik na mijn eigen ervaring bij haar, meermaals kinderen naar haar doorgestuurd. Ze kregen handvatten om hun issues onder controle te krijgen. Dit had zichtbaar resultaat op zowel de kinderen hun welzijn als hun prestaties op school. Dikke aanrader. Wij zijn fan.
Vicky is me aangeraden geweest door een kennis. Ik heb toen Vicky opgebeld en gekaderd waarvoor wij coaching nodig hadden. Ze nam toen telefonisch al meteen haar tijd om te luisteren, kennis te maken en gaf me helemaal het gevoel dat ik aan het juiste adres was. En dat is nadien ook gebleken. Sindsdien reeds 5 jaar is Vicky voor ons een heel betrouwbare coach, die heel onderbouwde tools aanreikt, je verder doorvewijst voor bijkomende professionele hulp in een bepaalde materie, aan huis of op verplaatsing komt voor coachings of observatie. Ik ben heel dankbaar dat Vicky bij mij in de buurt is, want ik zou van ver komen voor haar coaching, steun en tips.
Zo blij dat we bij Vicky terecht zijn gekomen!! Ze voelt niet alleen perfect aan wat R. nodig heeft, maar luistert ook naar ons als ouders. Ze heeft een ongelooflijke vakkennis en legt elke keer rustig uit aan R. waarover het gaat! Ze is heel bereikbaar voor afspraken en om vragen te beantwoorden. We zijn haar erg dankbaar voor de support!
Vicky heeft enorm veel vakkennis en staat heel je gezin bij met raad en daad. Een ongelooflijk persoon die je kinderen met echtheid,puurheid, vol vertrouwen en liefde kan opvangen en laten groeien. Alleen maar een aanrader. Ik ben heel blij met haar als therapeut!
Onze dochter is heel hard gegroeid op vlak van zelfvertrouwen. Ze heeft tips en tools aangereikt gekregen. De praktijk is een veilige omgeving waar ze zich heel de tijd goed voelde. Dat konden we ook merken telkens ze er buiten kwam, altijd enthousiast. Er wordt gewerkt op het niveau en leeftijd van het kind. We kunnen het alleen maar aanraden!
Een fantastische vrouw die mijn zoon enorm geholpen heeft om zichzelf te waarderen. Ook voor mijzelf een luisterend oor en enorm veel goede tips. Warm, eerlijk, professioneel en correct. Kampjes voor de kinderen zijn ook een echte aanrader!
Een ongelofelijke fijne dame die zowel mijn kind als mij op een super manier coached! Altijd een luisterend oor, bertrouwbaar! Een van de beste in haar vak, super professioneel! Ik heb haar aan verschillende kennissen en vrienden aangeraden en zij vinden haar eveneens top!
Vicky is een fantastische persoon die er staat als het nodig is. Dit doet ze met veel empathie en waardevolle inzichten. Ze zorgt echt voor een mooie groei en geeft ook goede doorverwijzingen indien nodig. Eerlijk en warm.
Superlieve, betrouwbare vrouw waar ik altijd terecht kon als ik het even moeilijk had. Door haar ben ik veranderd in een positieve zin en kan ik beter met drukte om! Ze stond altijd klaar voor mij. Echt een top praktijk voor iedereen die het moeilijk heeft en voor zoveel andere dingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid