facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coach Mieke Scheldeman

Coach Mieke Scheldeman

Info

Bij mij kan je terecht voor loopbaancoaching, stress- en burn-out coaching en perfectionisme coaching.
Als partner van Pygmalion en via VDAB kan je bij mij gebruik maken van loopbaancheques.
Contacteer me gerust voor een gratis kennismakingsgesprek!

Adres: Baasrodestraat 180 A, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 0477603801
Stad: Lebbeke
Route: Baasrodestraat 180 A
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: VDAB coach, Loopbaanbegeleiding Brugge, Loopbaanbegeleiding Kortrijk, Erkenning loopbaancoach VDAB, Loopbaanbegeleider, Loopbaancoach zoeken, Wat kost loopbaanbegeleiding, Loopbaandienstverlening
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ellen Vereecken Ellen Vereecken 1 km Eind 2020 kreeg ik de diagnose van een zeldzame en agressieve vorm van non-hodgkin ly...
Kindercoach Natascha Kindercoach Natascha 2 km Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van een kortdurende begeleiding gericht voo...
Loopbaancoach Kim Loopbaancoach Kim 2 km Iedereen stelt zijn professionele keuze al eens in vraag. Doordat de werkdruk alsmaar...
Kindercoachpraktijk De stralende ster Kindercoachpraktijk De stralende ster 3 km *Emotiespecialist voor kinderen tussen 5-10 jaar in een rouwproces (verlies van een d...
Recensies
In het kader van een professionele heroriëntering kwam ik via een vriend bij Mieke terecht. We deden samen een kerntalentenanalyse. De inzichten die ik daaruit heb verkregen hebben me erg geholpen. In haar rustige, luisterende, verbindende stijl legde Mieke voor mij belangrijke links, confronteerde ze me en daagde uit waar nodig. Ze creëerde voor mij de ideale context om op zoek te gaan. Ik kan iedereen een traject bij Mieke aanraden!
Mieke heeft mij uitermate professioneel begeleid en de concrete handvaten aangereikt die ik broodnodig had. Naast haar uitmuntende vakkennis, heb ik ook de terugkoppeling en de nazorg enorm gewaardeerd.
Mieke is zoveel meer dan enkel een jobcoach. Ze brengt rust en licht in moeilijke momenten in je leven. Ze helpt je keuzes maken die je terug energie geven en je terug op de juiste weg zetten. Dank u!
Mieke is een rustige en begripvolle persoon met wie ik onmiddellijk een connectie voelde. Zij heeft mij helpen aanvaarden wat mij overkwam. Haar coaching was ook heel concreet. Zo hielp ze mij op weg om die dingen te bepalen die ik met mijn werkgever moest bespreken. Maar ook emoties, twijfels , ... kwamen aan bod. Ik voelde mij erkend en ondersteund. Mocht ik weer problemen ervaren, dan ga ik zeker terug naar Mieke.
Mieke heeft me geholpen om rust te vinden en de echte betekenis van zelfzorg te ontdekken. Vanaf het eerste gesprek voelde dit juist aan. Voor mij de juiste coach op het juiste moment. Ze geeft heel veel praktische tips om mee aan de slag te gaan. Ik heb hier heel veel aan gehad!
Mieke is een zeer professionele en aangename coach. Ze luistert naar jou. Met de juiste begeleiding, zoekt ze samen naar de oplossingen. Ik ben haar zeer dankbaar. Door haar heb ik terug het evenwicht gevonden tussen loopbaan - stress - het dagelijkse leven. TOPDAME !!
Mieke werkt heel professioneel en kan snel doordringen tot de kern van het probleem. Ik voelde me direct heel welkom en merkte na slechts enkele sessies al een hele verandering bij mezelf. Indien je op zoek bent naar een personal coach, kan ik haar van harte aanbevelen!
Mieke heeft me echt weer op weg geholpen. Ik ben heel blij dat ik de stap naar haar coachingpraktijk gezet heb. Ze ging samen met mij op zoek naar wat mij kan helpen en toont daarbij een sterke professionele betrokkenheid. Door middel van soms heel eenvoudige oefeningen kwam ik tot boeiende, soms confronterende, inzichten. Mieke luister echt naar je, weet wat ze doet, en geeft interessante duiding. Ik gebruik verschillende technieken die ik bij haar leerde in mijn dagelijks leven. En ik merk een verschil. Warm aanbevolen.
Mieke is een heel warm persoon bij wie ik me meteen veilig en welkom voelde. Ze begeleidde me tijdens mijn burn-out en hielp me om verschillende problemen 1voor 1 en stap voor stap aan te pakken. Ze gaf me ook de juiste tools om mentaal sterker te worden en te blijven. Zelf heb ik Mieke ondertussen al aangeraden aan anderen en zal dat ook blijven doen.
Mieke stelt je meteen op je gemak. Je kan er met een gerust gevoel al je emoties kwijt. Ze heeft zoveel kennis en werkt echt professioneel, maar het blijft steeds persoonlijk! Ik heb zoveel bijgeleerd door haar over mezelf en over hoe ik naar de dingen kijk. Doordat ze coachend werkt, stuurt ze jou niet in een bepaalde richting. Jij zorgt zelf voor je eigen leerproces en dat maakt dat je achteraf wel het gevoel krijgt:”ik kan het weer alleen!”
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid