facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coach Lommel - praktijk de gezonde zorg

Coach Lommel - praktijk de gezonde zorg
Zoek je een goede coach in Lommel, dan ben je bij Praktijk de Gezonde Zorg aan het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen terecht voor Life coaching, maar ook wanneer je op zoek bent naar een business coach, relatie coach, of een coach die je helpt je doelen te bereiken.

5 REDENEN OM NAAR EEN COACH in LOMMEL TE GAAN

1. Persoonlijke ontwikkeling: Een coach kan je helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en groei, zoals zelfvertrouwen, assertiviteit en time-management.

2. Loopbaanontwikkeling: Een coach kan je begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan, het opstellen van een cv of het verbeteren van je sollicitatievaardigheden.

3. Stress- en burn-outbegeleiding: Een coach kan je helpen bij het herkennen en voorkomen van stress- en burn-out symptomen en je helpen om een gezonde werk-privébalans te vinden.

4. Relatieproblemen: Een coach kan je helpen bij het verbeteren van relaties, zowel persoonlijk als professioneel.

5. Mentale gezondheid: Een coach kan je helpen bij het omgaan met angst, depressie en andere mentale gezondheidsproblemen.
Adres: Luikersteenweg 379, 3920, Lommel
Telefoonnummer: 0032 468 34 86 75
Stad: Lommel
Route: Luikersteenweg 379
Postcode: 3920

Openingstijden

Maandag: 09-20
Dinsdag: 09-20
Woensdag: 09-20
Donderdag: 09-20
Vrijdag: 09-20
Zaterdag: 10-17


op zoek naar gerelateerd: Therapeut Lommel, Counseling praktijk, Relatietherapeut Lommel, EMDR therapie Lommel, Relatietherapeut in de buurt, Relatietherapeut Pelt, Relatietherapie, Dynamic Rebalance Massage
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Coach Lommel - praktijk de gezonde zorg. Luikersteenweg 379 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Coach Lommel - praktijk de gezonde zorg adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Coach Lommel - praktijk de gezonde zorg. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Coach Lommel - praktijk de gezonde zorg delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid