facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coach Lommel - praktijk de gezonde zorg

Coach Lommel - praktijk de gezonde zorg
Zoek je een goede coach in Lommel, dan ben je bij Praktijk de Gezonde Zorg aan het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen terecht voor Life coaching, maar ook wanneer je op zoek bent naar een business coach, relatie coach, of een coach die je helpt je doelen te bereiken.

5 REDENEN OM NAAR EEN COACH in LOMMEL TE GAAN

1. Persoonlijke ontwikkeling: Een coach kan je helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en groei, zoals zelfvertrouwen, assertiviteit en time-management.

2. Loopbaanontwikkeling: Een coach kan je begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan, het opstellen van een cv of het verbeteren van je sollicitatievaardigheden.

3. Stress- en burn-outbegeleiding: Een coach kan je helpen bij het herkennen en voorkomen van stress- en burn-out symptomen en je helpen om een gezonde werk-privébalans te vinden.

4. Relatieproblemen: Een coach kan je helpen bij het verbeteren van relaties, zowel persoonlijk als professioneel.

5. Mentale gezondheid: Een coach kan je helpen bij het omgaan met angst, depressie en andere mentale gezondheidsproblemen.

"Praktijk de Gezonde zorg biedt Mentale ondersteuning/Counseling/Coaching, Advies en begeleiding aan. Zonder wachttijd!Hier kunt u terecht voor psychologische ondersteuning, verschillende therapie vormen, en advies over voedingssupplementen.Bij psychologische ondersteuning kunt u denken aan:Stressklachten, Burn-out klachten/symptomen, motivatieproblemen, rouwverwerking, negatieve emoties, relatieproblemen, eenzaamheid, Corona-stress, sociale problemen, of wanneer je vastloopt en/of gewoon een luisterend oor nodig hebt en iemand die met je meedenkt.Neem bij vragen gerust contact op!"
Adres: Luikersteenweg 379, 3920, Lommel
Telefoonnummer: 0032 468 34 86 75
eb.grozednozegedkjitkarp@tcatnoc
Stad: Lommel
Route: Luikersteenweg 379
Postcode: 3920

Openingstijden

Maandag: 09-20
Dinsdag: 09-20
Woensdag: 09-20
Donderdag: 09-20
Vrijdag: 09-20
Zaterdag: 10-17


op zoek naar gerelateerd: Therapeut Lommel, Counseling praktijk, Relatietherapeut Lommel, EMDR therapie Lommel, Relatietherapeut in de buurt, Relatietherapeut Pelt, Relatietherapie, Dynamic Rebalance Massage
Recensies
Vanaf onze eerste afspraak relatietherapie hadden we een goede klik met haar. Ze luistert naar beide partners zonder partij te nemen, geeft inzichten mee waarbij je anders gaat denken en thuis ermee ook kan werken. Ze geeft tijdens de sessie ruimte voor verdriet maar ook voor boosheid. Niet enkel de problemen als koppel neemt ze onder de loep maar zelfs met heel het gezin is een sessie mogelijk. Het heeft ons als koppel dichter bij elkaar gebracht maar ook als gezin zijn we terug hechter geworden. We hebben leren praten met elkaar en niet 'denken wat de ander zou denken'.
Vanuit sessie relatietherapie kwamen mijn burn-outs die ik ervaren had & zelfs deels terug inkwam aan bod, waarbij ik in persoonlijke sessies met haar aan de slag ging voor hoe leren omgaan met negativiteit/teleurstelling/bepaalde situaties zowel privé als op werkvlak. Zelfs tijdens een paniekaanval heeft ze me enorm geholpen & me er doorheen begeleid. Deze sessies hebben me enorm geholpen zowel privé in mijn gezin als op werkvlak.
Ik zat even diep in de put met veel onbeantwoorde levensvragen na een gefaalde relatie. Angelique heeft me terug op pad geholpen en hielp met het beantwoorden van mijn vragen over wat er was misgelopen en hoe ik terug aan mezelf kon werken. Ik ben hier persoonlijk veel gegroeid door deze gesprekken en heb veel bijgeleerd over mezelf en over mijn eigen problemen waar gewerkt aan kon worden. Dankjewel!
Goede coach! heeft mij echt goed op weg geholpen en zakelijk ook sterker gaan staan.
Zeer openhartlijk ontvangen Ook zeker een luisterend dame die je met de nodige raad zal bijstaan in moeilijke tijden Ben er terecht gekomen met een burn-out en heeft me hiervoor goed begeleid en er door geholpen en verdere inzichten gegeven. zij neemt echt de tijd voor je als mens.
Zéér warme persoonlijkheid , zonder druk samen naar een oplossing zoeken , en die vinden we ook. Ik kom van ver en rij met plezier naar daar !!
Persoonlijke gesprekken met een heel vertrouwd gevoel, wat zorgt voor vlotte communicatie, zeker niet twijfelen om te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid