facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coach Dimi

Coach Dimi

Info

Coaching : 80% voeding, 20% training = 100% mindset & Resultaten



"Je bent van harte welkom om onze club Basic-Fit Halle Rene Deboecklaan 24/7 te bezoeken. We hebben in ons fitnesscentrum extra voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilige sportomgeving te creëren waar iedereen met een goed gevoel kan trainen. Je vindt alles om je persoonlijke doelen te realiseren: nieuwste fitnessapparatuur, 7 trainingszones en Personal Trainers."
Adres:
Telefoonnummer: +32499607175
Stad: Halle



op zoek naar gerelateerd: Basketball Verein Nähe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coaches Nick & Stephanie Coaches Nick & Stephanie 49 meter Promotors of a healthy active lifestyle
E-Fit Halle E-Fit Halle 3 km Geen zin of tijd om urenlang te fitnessen? Wil je wel terug een strak lichaam? Wil je...
Aline Verheyen Aline Verheyen 3 km J’organise des cercles chamaniques en ligne où nous explorons l’Amour de soi, des aut...
WWStudioHalle WWStudioHalle 4 km Vertaald door Google WW in Halle Origineel WW in Halle
Recensies
Helemaal in orde van werknemers tot properheid van de zaal. 1 grote min punt is dat het warm water van de douche op zeer korte tijd opnieuw kapot is. Voor iemand die tijdens de middag pauze van zijn werk of eender welk moment, komt sporten is dit alles behalve fijn. Wegens ik graag opnieuw fris kan vertrekken na het zweten.
De voor mij dichtst bijzijnde club. Laatste tijd te veel volk aanwezig. Tijdens corona met registratie was dit beter. Toiletten zijn soms vuil.
Ik vind het geweldig om te kunnen gaan sporten naar mijn zin ongeacht de tijd.
Top club, vriendelijk personeel, zeer veel toestellen.
Heel ontervreden met deze basic fit. De gérant Luc wat een mens. Al ten eerste helemaal niet vriendelijk et ten 2e blokeert u kaart omdat je geen handoek bij hebt. Je word er gelijk een hond behandeld. Dialoog is niet mogelijk. Fitness daar ziet et ook niet fris uit en meestal ook vuil. Zeker niet aan te raden !
De gerant Luc is onredelijk en niet-klantvriendelijk.Op een zeer onvriendelijke manier worden sommige jongeren aangesproken en gewezen op het feit dat ze geen handdoek bij hebben anderen dan weer niet, dus zeer willekeurig. Geen kans, noch voorstel om daar handdoek te kopen terwijl er wel blijkbaar een aanbod is. Lidkaart wordt onmiddellijk voor 1 maand geblokkeerd. Geen discussie over de reden, wel de manier waarop er met mensen wordt omgegaan. Terwijl er op hetzelfde moment mensen waren die hun bezweet T-shirt als handdoek gebruikten, met 2 binnenglipten met 1 kaart, als enige premiumklant de andere vrienden voorzien van water... NIET CORRECT!
Veel te veel personen binnen. Ik zou me veiliger voelen indien een covid safe verplicht zou worden.
Goede ruime fitness in Halle. Alles verloopt efficiënt. Ook voldoende parkeergelegenheid
De oude meneer aan de balie Luc is zeer onvriendelijk, helpt de mensen niet graag verder en doet heel arrogant. Ik snap zelfs niet dat die persoon hier kan blijven werken met zo een attitude.
Proper, ruim, genoeg toestellen en een grote vrije gewichten ruimte. 1 minpunt: ik vind het er vrij warm.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid