facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Co-Motion

Info

Co-Motion is gevestigd in de regio Leuven en verzorgt host, hostessen en promo people doorheen heel België.

Geschiedenis

Samen met u zorgt Co-motion ervoor dat uw bedrijf, evenement of merk de aandacht krijgt die het verdient. Om te zorgen dat de opdracht succesvol verloopt, denken wij met u mee over de uitvoering, de inkleding en alle andere praktische details.

Wij werken met een vaste groep hosts en hostessen die bestaat uit een mix van enthousiaste, spontane en vaardige bedienden en studenten. Zo kunnen wij altijd de juiste profielen koppelen aan uw evenement. Deze persoonlijke benadering is waar wij ons graag mee onderscheiden.



"Co-Motion bestaat uit een ruim en gevarieerd team van studenten, bediendes of zelfstandigen met allerlei verschillende profielen.Elke opdracht/actie/evenement is anders, we proberen samen met u steeds de meest passende match te maken.Ons team bestaat uit:• Host en hostessen: die je kan inschakelen voor vestiaire, onthaal, registratie, begeleiding, beurzen ...• Informanten• Promopeople: die je kan inschakelen voor promo acties, samplings, tastings, flyer-acties, merk-activaties, demonstraties overdag, maar ook 's nachts.• Een team voor beperkte horeca opdrachten recepties, onthaal met drank, assistentie van de catering en andere diverse ondersteuning op events."
Adres: Zavelstraat 6/3, 3071 Erps-Kwerps
Telefoonnummer: +32 476 47 69 52
Stad: Erps-Kwerps
Route: Zavelstraat 6/3
Postcode: 3071


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daspirados Daspirados 365 meter 10 maart 2018 @ Sporthal Erps-Kwerps Save the date!
Toernee General Toernee General 365 meter Jaarlijkse fuif van Jeugdraad Kortenberg in de sporthal van Erps-Kwerps. 15 years To...
Recensies
Vertaald door Google Goed bedrijf Origineel Boa empresa
Vertaald door Google Goed Origineel Bom
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid