facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ClubRacer

ClubRacer

Info

ClubRacer is Benelux' populairste zeilwebsite. Opgericht in 2002 door Eddy Lekens

Geschiedenis

Iedere dag brengen de editors van Benelux' populairste zeilwebsite als ervaren zeilers en wedstrijdzeilers de lezers het laatste nieuws uit de zeilsport.

ClubRacer.be heeft zicht in 15 jaar tijd weten ontwikkelen tot het platform waar zeilers dagelijks nieuws en trends kunnen volgen op het gebied van zeilen en wedstrijdzeilen.

ClubRacer is ook een sterke zeilers community die meer dan 8400 volgers telt.



"ClubRacer is de meest populaire zeilwebsite van de Benelux. De website wordt uitgegeven door eTech media. Clubracer heeft een sterke focus op het zeilnieuws uit Nederland en België. Dagelijks ontvangt Clubracer meer dan 4000 unieke bezoekers."
Adres: Nederlandlaan 35, 2440 Geel
Telefoonnummer: +32472730855
Stad: Geel
Route: Nederlandlaan 35
Postcode: 2440



op zoek naar gerelateerd: Zeilblogs, Alles over zeilen, Zeilen zeilboot, Zeilen Nederland, Zeilen Ocean Race, Zeezeilen, Team Viva Mexico, Zeilen nl inloggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WeAreKnights WeAreKnights 4 km Zeer tevreden van het ontwerp van logo en visitekaartjes.
Horeca Belgique Horeca Belgique 4 km Guide complet de et pour le secteur Horeca belge.
Recensies
Een goei club! Ze begrijpen goed wat hun toegevoegde waarde is, maar blijven ten alle tijden trouw aan zowel het belang van de actieve watersporter als mede de watersport markt.
Fijne partner om mee samen te werken. Kundig en up-to-date. Altijd bereid om te sparren en zodoende een goede campagne neer te zetten.
Vertaald door Google Interessante media over zeilen in België en Nederland! Origineel Interesting media about sailing in Belgium and The Netherlands!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid