facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Eroxx

Info

Erotische disotheek, Swingers Parenclub, Bert Leysenlaan 20 , 2490 Balen, Belgie

Geschiedenis

CLUB EROXX is een Trendy en Moderne club voor Erotische uitgaan, druk bezocht door mensen die eens apart sexy willen uitgaan, zeer sexy, in lingerie, uitdagend, swingers,.

Op zaterdagavonden zal je versteld staan dat club Eroxx steeds druk bezocht is door sexy koppels van alle leeftijden. Veel koppels zijn swingers, of koppels die eens iets spannend willen beleven (bv vrouw/vrouw).
Club Eroxx is ook steeds zeer druk bezocht op vrijdagen door vooral swingers en single mannen, maar ook koppels die het spannend vinden om erotisch uit gaan met een beetje meer te zien, laten zien of laten gebeuren. Niets moet alles mag.

Club Eroxx is open op :
Vrijdagavonden:
voor Koppels,Swingers, single mannen en dames toegelaten.
Alitjd zeer druk, en een extra porno-bar open voor de zeer actieve dames en koppels.
Open van 20 tot 03h.
Koppels:50eur,
Single mannen:80 eur.
Single dame: gratis.
Deze prijs is ALL inclusief alle drank en ruim buffet eten inbegrepen.
Lingerie dresscode: onmiddellijk na binnenkomst.

Zaterdagavonden:
Enkel Koppels toegelaten (swingers en ruimdenkende koppels)
open van 20 tot 04h.
Koppels:80 eur,
single dame:25eur
Geen single mannen op zaterdagen
No single men on saturdays.
Ne pas homme single samedi
Elke week een ander party thema. kijk op onze website. eroxx.be
Deze prijs is ALL inclusief alle drank en ruim luxe buffet inbegrepen.
Lingerie dresscode +-22:30h.

Maandag en donderdag namiddagen:
Sex Gang bangs voor de zeer sex actieve koppels, single dames en single heren toegelaten.
Koppel: 40 eur,
Single Heren: 60 eur,
Single dame: gratis.

Voor degene die het nog niet weten :
Club Eroxx is een moderne trendy luxe club, dicht aan de grens met Nederland.
Er zijn mooie spannende ero-kamers, een ero-bioscoop, cruising ruimtes, een ruime buiten tuin en een groot discotheek dans gedeelte met muziek van nu en vroeger en vooral hedendaagse top50.,Rnb, Salsa, Dance, techno, trance mixed. onze deejays voelen het publiek aan en draaien de meest opwindende plaatjes om u in de stemming te brengen. Steevast zijn er dames die zich aan de danspalen wagen..Een trage slow rond middernacht doet hem zeker wel.

Waar? Club Eroxx, Bert Leysenlaan 20, 2490 Balen, Belgie.
Club Eroxx op 35 minuten van Eindhoven, en 45 minuten van Antwerpen.
Met discrete parking in een doodlopende straat.

Gratis parking en gratis lockers ter beschikbaar in de kleedkamers.
Wat valt er te beleven : discotheek- dansvloer en bar, restaurant, ero-cinema, kooi, cruising area & ero kamers, swing, lockers, discrete parking in doodlopende straat, kleedkamers, douche, handdoeken, condooms,
Prijs: All inclusief prijs (onbeperkt buffet en top merken dranken alcohol en niet alcohol.

In Club Eroxx zijn elke week evenementen ten doen, check onze party agenda op

http://www.eroxx.be/site/calendar.php

Adres: Bert Leysenlaan 20, 2490 Balen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 493 123 164
Stad: Balen
Route: Bert Leysenlaan 20
Postcode: 2490


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Erotic Clubbing Eroxx Balen Erotic Clubbing Eroxx Balen 0 meter Erotic Clubbing Has a Name: EROXX
Recensies
Lijk me een leuke club, een ieder heeft zijn mening geloofd ik, zelf ben ik nog niet daar geweest mare ik Sta wel ervoor open als er een leuke vrouw of dame is die same met mij een keertje of meerdere daarheen zou willen laat het me graag weten,groetjes Armando plein op Facebook
Geweldige club. Gemoedelijke mensen en hele fijne sfeer koppels avond 2x geweest tot nu toe Faciliteiten zijn erg goed en vooral het buffet is geweldig en fa tactisch opgezet. Wel wat anders dan de Nederlandse clubs waar een bak vlees staat en een bakplaat. Uber Bourgondisch. De drankjes worden goed geschonken en er is een rookruimte/lounge. Voldoende condooms overal en handdoeken worden op tijd en veel aangevuld. Personeel is ook erg vriendelijk ook na werktijd komen ze effe an en behulpzaam. Een van de toppers tot nu toe. Nadelen. Weinig SM ruimte. Maar 1 massage stoel en olie niet snel voor handen. Jacuzzi is buiten en de darkroom is niet heel erg dark. Daarintegen zijn de hokjes wel donker te maken. Choose your own adventure. Al met al zeker geweldig.
Heel slecht club, het was mijn eerste keer en het zal mijn laatste keer zijn. Alleen lelijke 6 gastvrouwen daarbovenop betaald je 100€. Pure oplichteri met hun stomme ritueel, ik raad het af.
wij waaren daar en is super goed iedere dag tweede donderdag
vandaag was het concept Nina and friends en ik citeer de site "Dan mag je zeker deze Nina&Friends New Concept niet missen. Dit is een echt doenersfeestje ,speciaal georganiseerd voor de koppels die het gezelschap van een single man wel kunnen waarderen." Helaas ben ik niet binnen geweest omdat er te weinig volk was.
eroxx is echt een place to be , leuk om uit te gaan ! Het eten is er uitstekend. zeer goede muziek en kei vriendelijk personeel ! We komen er heel veel en dan is het weer een groot feest .Nu na twee jaar later nog altijd de beste club Steeds nieuwe koppels die er komen Echt een feest daar zeker op zaterdag Doe zo voort Nina en Bart
Wij Nicole en Anthony uit Nederland 2 weken geleden in deze wondere mooie club geweest wat een super vriendelijk personeel ook de eigenaren super lieve mensen , echt deze club is ook ontzettend mooi en het eten en restaurant gedeelte zijn echt klasse hier kunnen andere clubs in Nederland nog wat van leren ook een hotel overnachting regelen ze voor je en geven je goede info . Ondanks het dik 2 uur rijden is voor ons een echte aanrader om eens heen te gaan, en je komt er zeker weer heen het is een oase van rust en genieten en veel plezier echt alles is goed aan deze club ,muziek en verlichting en gezellige sfeer en super eten ,en alles mooi schoon .met vriendelijke groeten Anthony en Nicole
Club is top een van de betere van belgie nederland en duitsland. wij praten uit ervaring !!!! Doordeweeks doenersclub en zatersdags combinatie. Voor openingstijden website kijken niet in google !!! In joyclub zou deze club 5 harten krijgen
Super crew. Familiale bende. Een club als honing, je blijft plakken. Top dj's, restaurant om U tegen te zeggen, personeel professioneel en correct. De bazen leven voor hun klanten. Top mensen.
Leuke sfeer super vriendelijke uitbating met de persoonlijke aandacht van de bazin dit is een sfeer dat je niet in veel clubs tegen komt. Wij gaan zowiezo terug. Gezelligheid is hier troef.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Club Eroxx met het openbaar vervoer


Balen Overweg Vaartstraat 190 meter
15c
170
84
Balen Overweg Vaartstraat 190 meter
732
733
Balen Overweg Vaartstraat 200 meter
15c
170
84
Balen Overweg Vaartstraat 200 meter
732
733
Balen Spoorwegstraat 410 meter
732
733

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid