facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club El - Private Clubbing

Club El - Private Clubbing

Info

Notre club libertin vous assure une ambiance sexy chaque samedi de 20h à 04h. Très classe, réputé pour sa propreté et son charme. Venez vous y tester !

Adres: Rue du Point de vue 1, 5580 Han-Sur-Lesse, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 0032479974176
moc.lebulcel@ofni
Stad: Han-sur-Lesse
Route: Rue du Point de vue 1
Postcode: 5580



op zoek naar gerelateerd: Club El Belgique, Le Frisson
Recensies
We gingen er voor het eerst op 1 oktober. Daarvoor ontdekten we de enige 4 jij, de spanning, de glamour... En we zijn duidelijk nog nooit zo verontwaardigd geweest door de weerzinwekkende geur van bepaalde nissen. Ook waren de matrassen niet fris. Waar voor je geld, nul!! De dansvloer is veel te klein in vergelijking met de opkomst. Daarnaast moet je midden in de doorgang bij de ingang in volledige duisternis omkleden! Het maakt niet uit! Genoeg om alle verlangen af ​​te snijden. Niets positiefs te zeggen behalve het welkom….
We kwamen twee keer terug na de heropening van de El. We waren erg teleurgesteld. Twee keer heel erg weinig mensen en veel alleenstaande mannen in vergelijking met koppels alleenstaande mannen worden op zaterdag geaccepteerd Heel erg luide muziek. De slug-slow bar biedt je een zeer beperkte hoeveelheid alcohol. Het buffet had nul sterren verdiend, maar op Google moeten we er minstens één geven. Kortom, voor een etablissement dat zichzelf durft te adverteren als "de meest glamoureuze en chique clubs" zijn we ver verwijderd van het doel account dat ons deze prijs overigens zelden heeft gekost: 120 per koppel om te maken slechter dan veel meer betaalbare etablissementen Ten slotte hielp de gemoedstoestand van het personeel ter plaatse of soms zelfs hun "ontheemde" gedrag ons niet om een ​​goede avond te hebben.
Er is niets veranderd ... echt te luide muziek en een buffet absoluut niet in orde!
Hele leuke club, klasse, leuke sfeer, verdient het om vaker bezocht te worden.
we presenteerden aan de club dat de deuren buiten op de website gesloten waren genoteerd open teleurgesteld over de reis voor niets
Goede ontvangst is erg vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid