facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Coupe du Monde de la Pâtisserie Belgique

Club Coupe du Monde de la Pâtisserie Belgique

Info

Het promoten van patisserie , chocolade en ijsbereiding door profe. - Promouvoir Patisserie Chocolaterie Glacerie par des concours pour les professionnels.

Geschiedenis

De vereniging “Club Coupe du Monde de la Pâtisserie Belgique” is gericht op het niveau van patisserie, chocolade en ijsbereiding te verbeteren door middel van professionele wedstrijden. Zo proberen we een permanente aanwezigheid van België te verzekeren op het niveau van internationale wedstrijden , door het sturen van gepassioneerde vakmensen , geselecteerd en opgeleid met hulp van de vereniging. - L'association Club Coupe du Monde de la Pâtisserie Belgique à pour but de promouvoir la pâtisserie, la chocolaterie et la glace artisanale par le biais de concours professionnels. Nous tentons d'assurer une présence permanente de la Belgique dans les compétitions de niveau International, en y envoyant des gens de métiers, sélectionnés et formés au travers de l'association.

Adres: Chaussée d'Alsemberg 167, 1420 Eigenbrake, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0498432760
Stad: Eigenbrake
Route: Chaussée d'Alsemberg 167
Postcode: 1420


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid