facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cliniques de l'Europe - Ste-Elisabeth

Cliniques de l'Europe - Ste-Elisabeth
Adres: Avenue de Fré 206 De Frélaan 206 , Ukkel 1180, BE
Telefoonnummer: 02 614 20 00
Stad: Ukkel
Route: Avenue de Fré 206
Huisnummer: De Frélaan 206
Postcode: 1180



op zoek naar gerelateerd: st elisabeth ukkel, europa ziekenhuizen - sint-michiel etterbeek, de frélaan 206, 1180 ukkel, europe st michel, sint elisabeth ukkel gynaecologie, sint elisabeth ziekenhuis, clinique ste elisabeth brussels, saint elisabeth
Recensies
Superou minhas expectativas para o parto. Fiz uma cesárea e tive um time incrível, ginecologista maravilhosa, enfermeiras, anestesista incríveis. Quarto privado limpo e agradável, comida muito boa, não me sentia em um hospital. Recomendo! Vertaald door Google Het overtrof mijn verwachtingen voor levering. Ik had een keizersnede en had een ongelooflijk team, een geweldige gynaecoloog, geweldige verpleegsters en anesthesiologen. Schone en mooie privékamer, erg goed eten, ik had niet het gevoel dat ik in een ziekenhuis lag. Ik raad aan!
Enkel goede ervaringen tot nu toe met dit ziekenhuis, zowel voor mijn kinderen als voor mezelf. Veel artsen en verpleegkundigen spreken zelfs Nederlands. Parking is wel duur, ja.
Ik vind het schandalig dat de hulpverleners, dokters en verpleegkundigen er geen of amper nederlands praten. Wij als patienten moeten maar zien dat we 2talig zijn, een echte schande en dan zijn ze er om mensen te helpen. Hoe kan je iemand helpen als je mekaar niet begrijpt. Dat is België
Ik verbaas me wat over de negatieve feedback hier, ben hier al enkele keren geweest en elke keer heel professioneel geholpen. Nadeeltje dat ik ooit een dokter had die amper Nederlands kon, dan maar in het Engels... Voor een bepaalde behandeling hadden ze mijn factuur zo geregeld dat ik echt zo goed alles terugtrok van de ziekteverzekering, dus de behandeling zelf heeft me slechts enkele euro's gekost, sterk!
Ben je zwaar ziek? Vind je dat het leven nog harder voor je zou mogen zijn en sta je open voor 3 uur aan de lijn te hangen naar muziek te luisteren alvorens iemand zeer arrogant/ongeïnteresseerd aan de lijn bij Inwendige geneeskunde te krijgen die je van 1 hoek naar de andere stuurt? Zoek niet verder! Het St-Elizabeth ziekenhuis is waar je moet zijn! - Goede gezondheidszorg. Goede dokters. - Erbarmelijk slechte people skills bij het secretariaat van dokters.
Eerste ervaring. Op elk moment, van de balie tot bij de doker in het Nederlands geholpen tweede taal bij elk van hen, maar bijzonder goed gesproken. Vriendelijk en duidelijk. Ik moet nog eens terug, benieuwd of het toeval was, of dankzij het beleid. Site Sint-Elisabeth in Ukkel bezocht.
De Nederlandse taal zijn ze niet al machtig. Aan de receptie konden ze mij niet verstaan. Als Vlaming ben je onder gewaardeerd en bekijken ze jou alsof er een vreemde object voor hun ogen staat.
Beste, onlangs maakte ik telefonisch een afspraak bij consultatie stomatologie voor mijn zoon die heel veel last en pijn had aan een wijsheidstand.Daar ikzelf al 27 jaar werk als verpleegkundige op de dienst intensieve zorgen te STE, had ik er alle vertrouwen in dat ik vrij snel en in mijn moedertaal het Nederlands zou verder geholpen worden. De ontgoocheling was zeer groot de baliebediende kende geen woord Nederlands of wou het niet spreken? en de afspraak was voor 28 sept, ik kon mijn oren niet geloven...Ik heb dan maar naar Aalst gebeld waar mijn zoon verpleging studeert daar ging het wel vlotjes...IK vind dit voorval erg spijtig, er zijn taalcursussen maar blijkbaar is dit voor sommige werknemers niet genoeg en ontbreekt de goeie wil spijtig genoeg bestaan hier geen cursussen voor...zoals iederéén weet het hangt er altijd vanaf wie je helpt..en zijn de Europaziekenhuizen 2-talig. Gelukkig zijn er nog werknemers die met een warm hart hun werk doen waarvoor dank! Barbé Miranda IZ
We zijn naar dit ziekenhuis gestuurd voor Covid19 test. Onduidelijke aanwijzing waar we moesten zijn en degene die de test moest afnemen is alleen Franstalig. Doet geen moeite om te begrijpen of begrepen te worden. Daarnaast geen ampathie voor anderen. Slecht!
Is een ziekenhuis waarin men beter niet gaat als men niet behoort tot de "betere" franskiljonse, nobiljonse, maffieuze, hetzij katholieke hetzij liberale bourgeosie. Vooral als Nederlandstalige kun je er beter wegblijven. De niet-geconventioneerde artsen, vaak en in toenemende mate van allochtone origine aangetrokken omdat de betere artsen er naar verluidt wegtrekken, en werkelijk incompetent, vragen supplementen tot het dubbele tarief van een geconventioneerde arts zonder ook maar iets te presteren dat dat faramineuze ereloon zou moeten verantwoorden. Een mafiaziekenhuis méér in Brussel. De geneeskundige getuigschriften worden getekend door nobiljon de Meeûs d'Argenteuil. Dat op zich zou al argwaan moeten wekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid