facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clinique Dentaire du Centre

Clinique Dentaire du Centre

Geschiedenis

La Clinique Dentaire du Centre se situe dans la rue piétonne du centre d’Arlon.
Nous disposons de 3 salles de soins, un secrétariat, une salle de radiographie panoramique et un local de stérilisation.

Facile d’accès, la clinique dentaire est accessible aux personnes à mobilité réduite ainsi qu’aux poussettes.

Nos dentistes sont à votre entière disposition en matière de :

- Soins dentaires adultes et enfants

- Chirurgie dentaire et buccale

- Prothèses amovibles

- Implantologie

- Endodontie (traitement des racines dentaires)

- Orthodontie

- Dentisterie esthétique

- Couronnes et bridges

- Blanchiment dentaire au laser

- Urgence dentaire


Nous appliquons le tiers payant pour les enfants de moins de 18 ans et les bénéficiaires de l’intervention majoré (BIM).


Notre secrétariat est à votre disposition pour tout renseignement complémentaire ainsi que pour fixer un rendez-vous du lundi au vendredi de 11h à 19h.


La Clinique Dentaire du Centre soutient la Croix-Rouge de Belgique.



"Clinique Dentaire Conventionnée se situe dans le centre d’Arlon. Nous disposons de 7 salles de soins, un secrétariat, une salle de radiographie panoramique et 3D ainsi que d' un local de stérilisation. Nos dentistes sont à votre entière disposition en matière de : Soins dentaires adulte et enfant, Chirurgie dentaire et buccale, Prothèse amovible, Implantologie, Endodontie traitement des racines dentaires, Orthodontie, Dentisterie esthétiques, Couronnes et bridges, Blanchiment dentaire au laser et Urgence dentaire. Nous appliquons le tiers payant pour les enfants de moins de 18 ans et les bénéficiaires de l’intervention majoré BIM. Notre secrétariat est à votre disposition pour tout renseignement complémentaire."
Adres: Grand' Rue 66-68, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: 063/42.26.14
Stad: Arlon
Route: Grand' Rue 66-68
Postcode: 6700


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dentiste conventionné province Luxembourg, Clinique dentaire Bruxelles, Clinique dentaire Mons, Orthodontiste Arlon, Blanchiment dentaire Arlon, Dentiste Virton, Dentiste de garde, Dentiste rue des Déportés Arlon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vivalia Arlon Vivalia Arlon 672 meter Gisteren, zaterdag als Niet-Frans sprekende toerist naar de spoed met ons 4-jarig zoo...
Recensies
Ik zie veel negatieve meningen die ik niet begrijp, ik ben al twee keer naar de kliniek geweest voor afdrukken voor een volledige prothese. Ik werd ontvangen door een zeer prettige tandarts en haar assistente. En voor spoedgevallen is het de enige die zonder afspraak meeneemt, en die zijn gecontracteerd. En bij mijn eerste afspraak verontschuldigde de tandarts zich dat hij te laat was, wat niet belangrijk was. Dinsdag ga ik terug naar de kliniek
Zeer beleefd en glimlachend personeel. Een lastige ervaring door het niet hebben van een duidelijke en verwarrende dialoog gewenst of niet??? met een behandelaar. Daarentegen goede verstandhouding met mijn tandarts, de uitleg is duidelijk en doet wat ze kan met mijn bejaarde gebit.
Ik belde om 11.00 uur en kreeg dezelfde dag om 15.30 uur een afspraak. Toegegeven, er was wat vertraging maar ze wilden me in ieder geval snel ontvangen! Het team was erg aardig, mijn probleem was in minder dan 30 minuten opgelost. Ik raad aan!
Ik ging 1 jaar geleden naar hun kliniek voor kiespijn. Omdat ik zwanger was was het heel ingewikkeld om mij te behandelen maar ze hebben mij behandeld en tijdelijk zo goed mogelijk geholpen. Hier ben ik vandaag mama. Dus ik werd permanent mijn tand behandeld. Ze vonden meer dan snel een afspraak voor me en dankzij hun uitstekende techniek konden we mijn gebit redden zonder het zelfs maar te devitaliseren. Ik ben meer dan tevreden over hun service en zal dokter Wauters zonder aarzelen aanbevelen aan mijn omgeving.
De organisatie kan beter…. Gebrek aan professionaliteit! Bewerken: zeg niet dat we het eens zijn als je op mijn opmerking hebt gereageerd voordat je mijn feedback per e-mail hebt ontvangen? Ja, ik ben bij de volgende vergadering, ik heb niet echt een keuze. En bedankt voor de empathie in je antwoord, dat zegt veel :/
Hallo, Ik had 2 afspraken. De eerste met dokter Wouters. Deze was nikkel. Over de tweede praat ik liever met dokter SHALA. Dus allereerst heb ik nog nooit zoveel kleinerende opmerkingen gehad tijdens een operatie omdat ik mijn kaak niet goed kon openen. Ten tweede heb ik verschillende laesies in de lip, het gehemelte en de tong. Ten derde, als je voor een patiënt zorgt, let je op je gebaren. Hij "plakte" een keer op mijn verstandskies en deed me veel pijn. Het spijt me maar dokter Shala is geen dokter maar slager van beroep.
Zeer teleurgesteld in de tandarts Sarmadi Alain en zijn collega Moualla Mouhamed Ze moeten zich omscholen of terug naar school gaan voordat ze van andere mensen stelen. Aan de andere kant had ik spoedtandarts Alexandru Florescu, hij is erg goed, hij is precies, vriendelijk, hij legt alles uit Ik raad het aan, voor mij heeft het de 5 sterren
Ik raad het team 100% aan! Uitstekende service, ook in geval van nood. Wat afspraken betreft, is zelden te laat perfect.
Het is niet prettig om naar een tandarts te gaan maar deze is erg goed. Dokter Fathi Ben Amar doet het erg goed. Bij hem bijna geen pijn en hij is zeer professioneel. Deze tandartspraktijk is serieus in haar werk. Om zonder aarzeling aan te bevelen.
Eerst niet erg gerustgesteld door wat mensen zeiden. En ik had een hele vriendelijke en hele aardige tandarts. Ze trok een tand. Ik voelde niets. Zelfs de steek ging vanzelf weg. Met dank aan deze tandarts.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid