facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clinidenta

Clinidenta
Adres: Sportlaan 7a, 3960 Bree
Telefoonnummer: 089722888
Stad: Bree
Route: Sportlaan 7a
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Bocholt, Tandarts Maasmechelen zonder afspraak, Parodontoloog Bree, Tandarts Pelt, Weg naar Opoeteren 60 3660 Opglabbeek, Orthodont Maasmechelen, Tandarts bocholterkiezel Bree, Esthetische tandheelkunde Hasselt
Recensies
Super tevreden en snel geholpen met verschrikkelijke tandpijn terwijl mijn tandarts niet aanwezig was. Het was een super vriendelijke tandarts en legde netjes uit wat er ging gebeure . Deze praktijk is een echte aanrader
Ik ben Geens Helena en heb een hele goede ervaringen met de mensen van Clini Denta. Ik ben twee maal dezelfde dag nog geholpen. Het zijn heel vriendelijke mensen en kennen hun vak. Ze gaan ook heel vriendelijk om met hun klanten. Ik kan het jullie zeker aanraden om er heen te gaan.
Ik keek er altijd tegenop om een bezoekje aan de tandarts te brengen; jeugdtrauma's spoken nog levendig door mijn hoofd. Tot ik plots een stuk van mijn tand had afgebeten en dringen geholpen moest worden. Zo ben ik bij Dr. Irem in behandeling gekomen en eerlijk, wat een opluchting! Nadat ik mijn grootste angsten op tafel had gegooid, vertelde ze mij kort en bondig hoe ze het hele proces ging aanpakken. Ik heb me geen enkel moment angstig gevoeld in de stoel; ik werd steeds correct geïnformeerd en bovenal deed het absoluut geen pijn! Ze beschikt over een zeer goede vakkunde! Het hele tandartsgebeuren heeft hierdoor voor mij een andere invulling gekregen. Door haar rustig voorkomen voel je je ook direct welkom en doet ze haar uiterste best om je op je gemak te stellen Bedankt Dr. Irem voor deze aangename ervaring; ik weet in ieder geval dat ik voortaan zonder angst naar de tandarts kan gaan!
Mijn vorige tandarts ging met pensioen dus ik ging na het afbreken van een vulling op zoek naar een nieuwe tandarts. De praktijk van Nathalie doet zakelijk aan door de superstrakke inrichting, maar ik werd heel vriendelijk, persoonlijk en correct behandeld door Nathalie en haar partner. Nathalie legt bij iedere stap goed uit wat zij gaat doen wat heel prettig is. Zij nam uitgebreid de tijd voor mij en legde een mooie nieuwe vulling in mijn kies die goed aanvoelt.
Als je een angsthaas bent zoals ik, eerst een gesprek aangevraagd met Nathalie. Ze is heel rustig en legt alles zeer goed uit wat er moet en kan gebeuren. Dus vol goede moed ben ik eraan begonnen, na 6 weken kan ik nu met een stralende glimlach door het leven. Het is 100% meegevallen, waarvoor dank Nathalie en ja ook aan Lorenz.
De beste tandartsenpraktijk van Bree en omstreken!!
Zeer propere en moderne praktijk waar ik altijd vriendelijk en professioneel geholpen ben geweest. Echt een aanrader! Doe zo verder!
Geen aanrader vwb implantaten. Gebrek aan ervaring in dit vakgebied. Alle andere ervaringen wél positief.
Zeer vriendelijk , professioneel,mooie lokatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid