facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cleopatra

Adres: Doornik
Telefoonnummer: 069232384
Stad: Tournai


Recensies
Heelijk gegeten in een mooi sfeervol restaurant
Heel goeie sfeer en uitermate vriendelijk
Zeer lekkere Egyptische moussaka
Leuk restaurant dat goed lijkt te werken, -> vergeet niet te reserveren. Mooie borden, hartig. Geserveerd met veel rauwkost en een assortiment interessante sauzen. Een goed compromis tussen een snack en een typische kwaliteitskeuken. Betaalbare prijs. Vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Zeer goede tijd voor het gezin zeer goede eenvoudige gerechten voor thuis, maar van zeer goede kwaliteit met een super betaalbare prijs. Met een palet aan sauzen van huis.
Leuk restaurant voor een simpele maaltijd. Waar voor je geld. Heel mooi huis. Maar restaurant niet nikkel schoon.
Zeer goede ontvangst. De eigenaar en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Heel goed eten. Akkoord.
Totale teleurstelling! Jammer dat ik geen 0 kan zetten. Ze zijn erg selectief in de manier waarop ze de klant bedienen. Mijn frietjes had ik aan het einde van de maaltijd... Dus als toetje zonder excuses en we zetten ze neer alsof we een kom op een hond zetten! Ga echt je gang, er is elders beter en we respecteren de klant tenminste.
Zeer goed, onberispelijke prijs-kwaliteitverhouding, super aangenaam en glimlachend personeel en typische setting. De service was niet erg snel, maar misschien was het gewoon die dag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid