facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clement/Bernard

"Cabinet d'avocats spécialisé dans les domaines suivants :droit familial,droit patrimonial de la famille,propriété, servitudes et autres droits réels,baux à loyer et baux commerciaux,droit pénal général."
Adres: Place St Sébastien 64 , Braine-l'alleud 1420, BE
Telefoonnummer: 02 384 06 85
Stad: Braine-l'alleud
Route: Place St Sébastien 64
Postcode: 1420


Recensies
Zeer slechte ervaring met deze familierechtadvocaat. Komt afspraken of deadlines niet na. Hij kende mijn dossier niet en verspilde mijn tijd en mijn geld!. Hij raadde me aan om niet in beroep te gaan. Kortom, ik ben na 6 maanden van advocaat veranderd, ik heb beroep aangetekend en ik heb gewonnen.
Uitstekend advocatenkantoor. Expertise, pro-activiteit, gevoel voor consensus, redelijke en verantwoorde erelonen,... We doen al jaren met veel plezier beroep op Me Clément en zijn team.
Deze advocaat luistert niet naar zijn cliënt. Je geeft hem een ​​duidelijk mandaat om geen compromis te sluiten met de tegenpartij oneerlijke huurder, het huurcontract hebben verkregen met valse papieren, zijn huur de eerste maanden niet betaald hebben, het afgesproken ontruimingsplan niet gerespecteerd hebben, maar hij zal toch alles doen minnelijk akkoord te bekomen, terwijl de huurschuld al 7.210 euro bedroeg. Hij zal de huurder geloven die hem vertelt dat zijn broer 3.000 euro zal betalen wat uiteraard niet is gebeurd, de huurder heeft zo enkele maanden juridische procedures kunnen winnen zonder de huur te betalen. Daarnaast kon de huurder dankzij deze vertraging ter hoogte van het excentriek deel in de muur een kraan openbreken waarvan de deskundige niet kon beslissen of de schade het gevolg was van een fabricagefout of een slecht gebruik. .. ook al was de kraan jaren eerder geplaatst... Resultaat: muren doordrenkt met water, parketvloeren en verlaagde plafonds vernield. Terwijl de huurder wordt verondersteld een aangetekende brief te sturen om lekkages en uiteraard dergelijke substantiële schade gedurende meerdere maanden te melden, deed Me Clément zijn mond niet open voor een jonge pro deo-advocaat die durfde te beweren dat dit door de huurder was gemeld. en dat ze, gezien de staat van ongezondheid, daarom niet verplicht was de huur te betalen. Op dit moment wil Me Clement nog steeds een compromis sluiten met de andere partij en een minnelijke schikking bereiken! Het duurde nog een maand om hem uit te zetten. Bij de ontruiming had ze het pand verlaten, haar bezittingen meegenomen maar overal matrassen achtergelaten ze onderverhuurd, vuilnisbakken en afval. Renovatie nodig voor tienduizenden euro's. Me Clément vroeg me voor dit betreurenswaardige werk 484 + 1.120 + 423,50 euro. Op dit moment ben ik er denk ik uit, maar ik krijg een nieuwe declaratie van 439,05 euro. Dus een bedrag van 2.466,55 euro... voor een slordige klus huurder uit huis gezet met een openstaande schuld van 9.040 euro, volledige renovatie met kosten van tienduizenden euro's en een huurleegstand van enkele maanden.. .. Geërgerd door dit laatste wetsvoorstel bestrijd ik het, met het argument dat hij het mandaat niet respecteerde, geen resultaat had en integendeel zelfs naar mijn mening opzettelijk de procedure aansleepte. In plaats van zich te verontschuldigen en op zijn minst een "commercieel gebaar" te maken voor al zijn nutteloze optredens, durft hij naar de voorzitter van de balie te gaan om een ​​titel tegen mij te verkrijgen en dreigt hij mij voor de vrederechter te dagvaarden. Saldo vandaag betaald omdat ik er niet meer tegen kan. Een uiteindelijk incompetente, oneerlijke, hebzuchtige advocaat. VLUCHTEN
Een zeer ervaren en directe advocaat. Hij gaat meteen ter zake en stelt de best mogelijke oplossingen voor om verder te komen in het dossier.
Reageer direct en persoonlijk. Zeer bezorgd over de moeilijkheden en zeer beschikbaar. Attent en zeer professioneel. Efficiënt. Adviseren
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Clement/Bernard.

Brai̇ne-l\'alleud advocaten

openingstijden, locatie, vervoer. Place St Sébastien 64 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Clement/Bernard adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Clement/Bernard. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Clement/Bernard delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid