facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cleiren/Elisabeth

Adres: Hoogboomsteenweg 63 , Brasschaat 2930, BE
Telefoonnummer: 03 652 03 60
Stad: Brasschaat
Route: Hoogboomsteenweg 63
Postcode: 2930


Recensies
Onze Zanka Snautzer aan het herstellen na haar oogoperatie. Dankzij de goede zorg van de Dr. Bedankt. Top Dr.
Ik ben heel tevreden van haar, ik ga er al verschillende jaren naartoe. Ze weet over wat ze spreekt en altijd staat ze paraat.
Dierenarts Cleiren is een persoon die de dieren zeer zacht behandeld,alsof het haar eigen dier is. Ben er al 30 jaar klant, zowel voor hond als katten. zelfs mijn zieke kippen en konijnen heeft ze geholpen . Bedankt !
Super vriendelijke dierenarts met duidelijke kennis en informatie. Neemt je er steeds bij en doet alle moeite om je gerust te stellen.
Super vriendelijke dierenarts, heel vriendelijk mijn hond verzorgd
Zeer capabele, empathische dierenarts Dank u voor de goede zorgen
Heel zorgzaam en liefdevol met de poezen, vriendelijke raadgeving
Top dierenarts hart voor dieren zo lief .
De beste dierenarts! Bij toeval, maar gelukkig, 5 jaar geleden bij dr. Cleiren terecht gekomen doordat dierenarts in mijn straat met vakantie was. Ondertussen is mijn kat bijna 21 jaar, ondanks al jaren nier en schildklier problemen, maar dankzij de juiste adviezen, medicatie en dieet. En ook minder duur dan vele anderen. Een oprecht diervriendelijke dierenarts!!
Hele lieve en fijne dierenarts, die echt enorm veel geeft om de diertjes!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid