facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clean Service Nick

"Clean Service Nick in Maldegem is uw professionele partner voor allerlei reinigingswerken. De aanpak van deze schoonmaakprofessionals is ontzettend uitgebreid. Alle schoonmaakwerken – binnen én buiten – worden met zorg uitgevoerd. Gevels, muren of terrassen reinigen? Ramen wassen of zonnepanelen reinigen? Geen probleem! Zelfs uw huis in één dag volledig schitterend proper krijgen behoort tot de service van Clean Service Nick."
Adres: Stationsstraat 64C , Maldegem 9990, BE
Telefoonnummer: 050 33 10 86
Stad: Maldegem
Route: Stationsstraat 64C
Postcode: 9990


Recensies
Wij werken al een tijdje samen met Nick en zijn medewerkers voor het poetsen van onze Airbnb's en zijn enorm tevreden! De accommodaties worden steeds perfect gepoetst en Nick en zijn team zijn bovendien zeer flexibel! Als kers op de taart staan zij ons altijd vriendelijk te woord als we vragen hebben! Werkelijk TOP! Ik raad jullie aan iedereen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid