facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clavis Vastgoed

Clavis Vastgoed

Info

De combinatie van vastgoedstyling, professionele fotografie, technische & juridische onderbouwing én ervaring maakt van ons uw ideale vastgoedpartner.



"Bemiddeling bij vastgoedtransacties is een specifieke activiteit die meer dan ooit een waaier aan competenties vergt zoals een doorgedreven juridische deskundigheid, technische kennis en de meest actuele marketing skills.De jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt én het nodige vakmanschap met betrekking tot homestyling maken van Clavis Vastgoed uw ideale partner bij elke vastgoedoperatie met een specialisatie in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed.Wij geloven in een uiterst persoonlijke aanpak en gaan steeds op zoek naar dat kenmerk dat uw eigendom uniek maakt. Bovendien ontlasten we u als eigenaar van alle bekommernissen die een verkoop of een verhuur met zich meebrengt."
Adres: Verbindingsweg 41, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Telefoonnummer: 015 711 000
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Verbindingsweg 41
Postcode: 1880


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Kapelle-op-den-Bos, Huis te huur Kapelle-op-den-Bos, Appartement te huur Kapelle-op-den-Bos, clavis vastgoed sint-niklaas, Handelspand te huur Kapelle-op-den-Bos, Garage te huur Kapelle-op-den-Bos, Garage te koop - Kapelle-op-den-Bos, Huis te koop Pastoriestraat Kapelle-op-den-Bos
Recensies
Ik raad iedereen Clavis vastgoed aan. U bent gegarandeerd van flexibiliteit, een vlotte en vriendelijke communicatie & een makkelijk medium voor al uw vragen. Ik ben er vrijwel van overtuigd dat geen enkel ander kantoor beter zijn werk had kunnen doen dan Clavis vastgoed.
Wij hadden het geluk om te mogen samenwerken met Morgan. Een hele vlotte makelaar, waarbij je terecht kan met al je vragen. We kregen een leuke rondleiding in het nieuwe pand en de contracten werden professioneel opgesteld. Heel fijne samenwerking!
Heel professioneel doch zeer sympathiek eerste gesprek waar alles onmiddelijk werd opgemeten en besproken. Er werd mij verteld dat mijn appartement bij de eerste kijkdag reeds ging verkocht zijn, en dit bleek uiteindelijk nog sneller te zijn, boven de vraagprijs! Er wordt geen kostbare tijd verloren.
Bij Clavis Vastgoed zijn alle makelaars zeer goed op de hoogte van de panden. Ze zijn zeer professioneel en vriendelijk. Communicatie verloopt steeds vlot & correct!
Clavis vastgoed, wat een eer om bij jullie een huis te kopen. Ik heb mij nog nooit zo goed ontvangen gevoeld toen ik bij jullie terecht kwam. Een eerlijke oprechte dame die veel tijd voor je maakt, alles klaar en duidelijk kan uitleggen. Chapeau! Super hard bedankt voor alles!
Zeer professionele aanpak, dit vanaf de eerste kennismaking tot en met de uiteindelijke verkoop van de ouderlijke woning. Steeds duidelijke communicatie en afspraken worden correct nageleefd.Snelle afhandeling van het hele dossier . Kortom zeker een aanrader. Topteam. Met welgemeende dank aan Morgan. Familie VDB
Uiterst professionele aanpak maar toch zeer persoonlijk. Steeds duidelijk en consequent. Er wordt vlot tijd vrijgemaakt om vragen te beantwoorden en te begeleiden wanneer nodig. Vanaf minuut één voel je de kwaliteit en weet je dat je in goede handen bent. Ook de koffie op kantoor is een aanrader ;-
Het contact met Clavis was steeds vlot en professioneel. Elk contact met Larisa verliep zeer aangenaam en persoonlijk. Heel fijn om zo te kunnen samenwerken.
Is het belangrij voor jou om locale ondernemers te steunen? Hou je van profesioneel werk? Hou je van snelle opvolging/feedback? Is vriendelijkheid voor jou een must? Dan ben je bij Clavis vastgoed op het juiste adres! Ik ben heel tevreden over de samenwerking en wens vooral Larisa te bedanken voor mijn dossier. :-
Ik heb niet zo'n goede ervaring achter de rug. Wanneer je een eerste afspraak maakt om een huis te bezichtigen krijg je snel feedback, maar vanaf je een officieel bod uitbrengt laten ze je de gehele termijn van 10 dagen wachten. Je belt naar kantoor om die bepaalde persoon te spreken. Dan is hij niet aanwezig, dan zal hij terugbellen,... Daarna verstuur ik verschillende mails naar die persoon waarbij ik ook geen antwoord ontving. Ondertussen op dag 10 wist een collega mij te zeggen dat ze het bod niet gingen aanvaarden nadat ik er weer 5x voor gebeld heb. Paar dagen later stuurde ik een mail om te zeggen dat we max tot een bepaald bedrag kunnen gaan, en of hij dit kon bespreken met de eigenaar. Hij liet me weten dat hij dit met de eigenaar ging bespreken, en dat hij me eerstdaags iets ging laten weten. Ondertussen een week later en nog steeds niets vernomen. Ik bel naar het kantoor waarbij de secretaresse even ging polsen bij haar collega. Die wist me dan vrij snel te zeggen dat ze niet op het bod ingaan, omdat ze hogere biedingen verwachten. Ik begrijp niet goed waarom ik steeds achter jullie aan moet lopen om iets te weten te komen. Indien jullie een BIV stagair aannemen en die persoon zelfstandig op een bepaalde project zet, zorg er dan voor dat ze valabel genoeg zijn om de job correct uit te voeren. Dat ze ook de nodige service kunnen bieden naar klanten en pottentiele klanten. Zéér onprofessioneel en zeker niet aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid