facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Classycarswheelsandmore

Classycarswheelsandmore

Info

BTW NR: BE 0466 549 610



"Onderhoud & verkoop alle merken, controle nazicht, keuring verkoop, interieur -& stoomreiniging, banden -& velgencentrale, verlagingen, chiptuning, uitlaten, depannage,"
Adres: Aarschotsesteenweg 130, 3130 Betekom, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016566270
Stad: Betekom
Route: Aarschotsesteenweg 130
Postcode: 3130


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00

Recensies
Ik heb mijn wagen hier vorig jaar aangekocht. De service was zeker en vast in orde! Tot vandaag de dag, ga ik nog steeds naar Classy Cars voor onderhouden, banden en velgen. Alles verloopt zeer vlot en is zeer klantvriendelijk! Doe zo verder.. :
Ik kom hier met mijn zakelijke wagens en privé wagens op onderhoud en heb ook al herstellingen laten uitvoeren, dit verliep zeer vlot, heb niet lang moeten wachten. Binnenkort mogen ze voor mij een nieuwe bestelwagen leveren :D Die mannen kennen hun vak!
Top garage goede service en degelijk werk geleverd maandag morgen d starte de bestelwagen niet meer en de werknemers konden niet vertrekken met de camionette dan maar na deze garage gebeld voor te depaneren binnen de 15 min waren deze ter plaatsen en het probleem was snel opgelost dus mijn werknemers konden dus toch nog vertrekken naar de werf bedankt voor de snelle service van classe cars Wheels Top vanwege kurtServices: Motorreparatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid