facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Classic Scooter

Classic Scooter
"Vente et réparation de scooters et vélos"
Adres: Chaussée de Waterloo 432 Waterloose Steenweg 432 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 538 79 69
Stad: Ixelles
Route: Chaussée de Waterloo 432
Huisnummer: Waterloose Steenweg 432
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: avb classic scooters, btc old classic scooter, classic scooter step, vespa oldtimer winkel, classic vespa, vespa oldtimer modellen, btc classic scooter, vespa v50 te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cycles Devos Cycles Devos 3 km Op 25 mei 2021 MTB gekocht bij Devos. Na amper 4 keer gebruikt te hebben ja.. tijdsge...
Recensies
Op 25 mei 2021 MTB gekocht bij Devos. Na amper 4 keer gebruikt te hebben ja.. tijdsgebrek helaas valt op 14 mei een krankarm af tijdens een lichte helling. Blijkbaar waren de bouten niet voldoende vastgemaakt. Er was wat schade maar ik ging ervan uit dat dit ruim binnen de garantie zou vallen. Niet dus...omdat ik niet naar de 'vrijblijvende' gratis onderhoudsbeurt moest ik zelf opdraaien voor de schade. Ook voor de onderhoudsbeurt die normaal gratis is moest ik achteraf nog 50 euro betalen want was niet binnen de termijn van 6 maanden na aankoop. Alsof dit alles niet genoeg was ben ik daar schaamteloos beledigd, ik had zogezegd veel meer met de fiets gereden terwijl ik hen aantoonde dat dit niet kon gezien er nergens slijtage was maar ik kon evengoed tegen een muur praten. Na een uur discuteren en beledigd te zijn heb ik betaald en gezegd bij deze dat ik het er niet bij zou laten en het publiek zou maken mijn ervaring. Dan veranderde de toon, en kwam de oudste wellicht de eigenaar tegemoet met een korting op mijn normaal geziene gratis onderhoudsbeurt. Ze hebben een mooie collectie aan fietsen en scooters maar klantenservice is 0.
Fiets staat steeds terug top in orde na een onderhoud! En top service!
Très beau magasin, très spacieux. J’étais à la recherche d’un vélo Granville, il y avait une belle gamme d’options et le personnel a pris le temps de tout bien expliquer. Heel mooi, groot winkel. Ik was op zoek naar een fiets van de merk Granville, en de medewerkers hebben de tijd genomen om alles goed uit te leggen voor me.
Ok service, soms iets langere wachtrijen maar correcte prijs. Ik was er voor mijn scooter, bandenwissel en herstellingen Alleen repareren ze enkel wat je aangeeft en zoeken ze niet echt uit wat echt de oorzaak van het probleem is...
Ongetwijfeld goede fietsen- en scooterverkoper, maar een slechte herstellingsservice. Ik ben tot tweemaal toe voor een olielek geweest, hiervoor werden hoge kosten aangerekend zonder herstelling, waarbij het probleem onmogelijk kon uitgelegd worden. Voor elke vraag of handeling moeten klanten lang wachten. Hiervoor kan ik ontelbaar aantal voorbeelden geven, waarbij het ergerlijkste is dat er altijd 5 verkopers achter de toog staan die allemaal schijnbaar met iets bezig zijn.
Lange wachttijden. Ik heb er 10 minuten gestaan zonder dat er nog maar iemand dag tegen me gezegd heeft of naar me gekeken heeft. Ben doorgegaan.
Bon service correct et personnel sympa Goede correcte service, vriendelijke bediening
Heel vriendelijk
Vertaald door Google Betoverd met deze winkel. Grote keuze aan fietsen, snel leverbaar. Vriendelijk personeel. Bij aflevering enkele handige tips. Na 500 km kreeg ik een derailleurprobleem. Ik kreeg te horen dat ik het dezelfde dag in de winkel moest afgeven. De volgende dag krijg ik hem weer terug en ook het eerste gratis onderhoud is op mijn verzoek gedaan. Het probleem met de derailleur werd zonder problemen gedekt door de garantie crankstel vervangen. Origineel Enchanté de ce magasin. Grand choix de vélos, rapidement disponibles. Personnel aimable. Lors de la livraison, quelques conseils utiles. Après 500 km, j'ai eu un problème au dérailleur. On me dit de passer le déposer en magasin le jour même. Le lendemain je le récupère et le premier entretien gratuit avait aussi été réalisé à ma demande. Le problème au dérailleur a quant à lui été pris en charge par la garantie changement du pédalier sans aucun problème.
Vertaald door Google Het was een beetje rommelig... Defecte band bij de overdracht van de motorfiets, uitrusting niet gereed op de verwachte datum van ontvangst. Het personeel is echter vriendelijk, attent en responsief Elementen uit de handleiding van de motorfiets ontbraken... Ah?! Origineel C'était un peu brouillon... Pneu défectueux à la remise de la moto, matériel pas prêt à la date prévue de réception. Le personnel est toutefois sympathique, à l'écoute, réactif Il manquait des élements repris dans le manuel de la moto... Ah ?!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Classic Scooter met het openbaar vervoer


Sint-Gillis Ma Campagne 60 meter
Sint-Gillis Ma Campagne 60 meter
Sint-Gillis Ma Campagne 140 meter
136
Saint-Gilles Ma Campagne 150 meter
123
365a
W
Ma Campagne 160 meter
54

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid