facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Classic and Sportscars

Classic and Sportscars

Info

Nous sommes spécialisés dans l'achat et vente de véhicules de sport et de prestige en Belgique. www.classic-sportscars.be

Geschiedenis

Passionnés d' automobiles,

Nous nous sommes fixé pour objectif d'offrir des véhicules triés sur le volet venant d'une communauté de collectionneurs et de passionnés toutes munies d'un historique limpide et sans faille.

Dans le monde privé des passionnées c'est installé une véritable envie commune de transparence afin de redonner ces lettres de noblesse a une profession trop souvent éreinté par des marchands peux scrupuleux.

Plus qu'une passion le monde de l'excellence automobile est devenu avec les années un art de vivre alliant des ancêtres jusqu'aux technologies de pointes .

Classic and Sportscars garantit de vous offrir une large gamme de véhicules scrupuleusement vérifiés munis de leurs historiques complets.

Audité, certifié et contrôlé par Vinçotte.
La certification de notre entreprise est certainement un point très intéressant. Elle permet de confirmer la transparence du service au client grâce à une société internationale de certification et atteste de sa conformité aux réglementations et prescriptions du secteur, de l’inspection et du contrôle des établissements ainsi que de la formation du vendeur et du conseil donné. La certification est synonyme de contrôles réguliers et constitue une vraie source de qualité et de respect des consommateurs.

Nous avons d'ailleurs le label de qualité et la certification VENDEUR AGREE FEDERAUTO

Nous restons à votre entière disposition pour toutes questions complémentaires et nous serons ravi de pouvoir réaliser votre rêve



"Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor de in- en verkoop van auto 's? Dan bent u bij ons van Classic And Sportscars BVBA uit Sint-Genesius-Rode aan het juiste adres! Wij bevinden ons centraal in België, te Ukkel Brussel, binnen bereik van alle grote invalswegen en 3 km van de ring E19 uitrit 18 Ukkel-Drogenbos en 10 minuten van het centrum van Brussel. Met onze zeer ruime ervaring staan wij steeds weer voor u klaar als uw ideale partner om de beste, mooiste en exclusiefste auto 's voor u te verzorgen. Zo staan wij u bij om de valstrikken te ontlopen en kunnen wij u een voertuig aanbieden dat in perfecte staat verkeerd en dat ook nog eens tegen eerlijke prijzen. Al onze wagens worden uitgebreid gecontroleerd en gekeurd."
Adres: Chaussée de Waterloo 840, 1180 Ukkel
Telefoonnummer: +32 2 374.50.15
Stad: Uccle
Route: Chaussée de Waterloo 840
Postcode: 1180


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: classic and sportscar for sale, exclusive sportscars, classic and sportscar magazine latest issue, classic cars brussel, classic and sportscar subscription, classic cars brussels, brussels classic sports cars sprl, hansen vintage & sports cars
Recensies
Clubman aangekocht, na aankoop was er een probleem met de motor. Na terug contact opgenomen te hebben hebben mocht ik hem binnen doen onder garantie bij een lokale merkgarage maar ondanks zij me pas 1 maand later konden verder helpen heb ik classic & sportscars gevraagd om zelf in een oplossing te kunnen voorzien, en dat hebben ze super gedaan! De auto rijdt nu als nooit tevoren, waarvoor dank! :
Mooie website een verkoper met Audemart Piguet horloge om zijn pols en snelle auto's die te koop staan, maar wat mooi lijkt is ook vaak te mooi om waar te zijn! Niet alles wat in de advertentie vermeld stond was daadwerkelijk aanwezig op de auto. Dat hele ritje had mij bespaard kunnen blijven als er telefonisch goed was gereageerd op vragen die ik vooraf had willen stellen. Uiteindelijk ben ik een illusie minder en een droom armer, zonde van de tijd ook voor het bedrijf en verspilde energie. De reactie hieronder van de verkoper slaat werkelijk nergens op, geld was niet het probleem. Check mijn aanwinst!
Zeer slecht Kom uit den haag bijna 3 uur rijden. Kom er aan niemand die Nederlands of goed Engels praat is er een man die wel Nederlands praat maar daar niet werkt. Heel netjes haalt de sleutel ik vraag kunnen even een proefrit in maken ging hij vragen komt terug en zegt alleen als je de kleur mooi vind en de prijs. Ik zeg als de kleur niet goed goed was had ik niet gekomen maar de prijs kunnen we daar iets aan doen hij vragen weer nee de prijs is de prijs maar hij is beschadigd en er missen onderdelen gaat niks van af. Met 20 min waren we weer weg Zonder een bakkie koffie Zijn echt arrogante Fransen Een nul.
Ik heb in oktober 2020 een BMW 3 gekocht bij classic & sportscars. Na een uitgebreide uitleg en een testrit was ik al verliefd op de auto. De auto werd een paar dagen later al gekeurd en was klaar om opgehaald te worden. Na een paar weken bleek er een probleem te zijn met een parkeersensor vooraan de auto. Ik mailde classic & sportcars en zij stuurden mijn parkeersensor per post op. Ik kon de parkeersenor laten installeren door een garagist naar keuze en de factuur werd door hen betaald. Ik heb de auto nu 6 maanden en ben zeer tevreden van mijn aankoop EN ook van de naverkoop.
Afgelopen week een BMW 118i M-design gekocht bij Classic & Sportscars. Zeer vriendelijke, tweetalige verkopers. No-Nonsens onderhandelingen gezien correcte prijs-kwaliteitverhouding van de gepresenteerde voertuigen. Voertuig kreeg voor aankoop nog een tweedhandskeuring + onderhoud en werd proper afgeleverd binnen de week na verkoop. Aanrader !!
meerdere keren contact gezocht, geen reactie, via mail, web en telefoon. Zeer slecht en dat voor een Ferrari van 90K. Zeer slechte klanten instelling en service dus. Zou er nooit meer een auto kopen. Advies, ga ergens anders.
Super tevreden met de aankoop van mijn eerste auto. Als 20- jarige was het niet makkelijk de keuze te maken waar een auto aan te kopen en of de plaats waar je het aankoopt wel te vertrouwen is. Je ziet dat er gewerkt wordt met passie en de groep staat altijd paraat om te helpen of vragen te beantwoorden en geloof mij ik had er heel veel haha. Dus Nogmaals bedankt voor het zalige autootje en de tijd en moeite dat jullie in jullie klanten steken. Ik ben absoluut tevreden en kom zeker nog terug in de toekomst.
Goed ontvangen en zeer vriendelijke verkoper. Geeft goede informatie en maakt voldoende tijd. Zelfs na verkoop wordt er met openheid geantwoord. Komt de afspraken stipt na. Mooie en propere auto’s. Zeer tevreden over mijn wagen.
Ik heb mijn auto hier gekocht omdat ik zag dat de sterren zo hoog waren toch was ik een beetje ongerust dat er mogelijks problemen zouden zijn. Na 2 maand heb ik gemerkt dat er iets was met de sensors die de druk meten van de banden. Ik heb toen gemaild naar de garage om dit probleem te melden. Ik mocht deze laten herstellen en de kosten zijn door hun betaald geweest. Daarom geef ik 5 sterren.
Auto 2 maand geleden gekocht. De auto is van 2014 en liggen banden op van 2007 die verstorven zijn. Nam via mail contact op en krijg als antwoord. "Dat kan niet!" Bij aankoop was er ook geen onderhoudsboekje aanwezig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Classic and Sportscars.

Uccle autoverdeler

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée de Waterloo 840 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Classic and Sportscars adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Classic and Sportscars. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Classic and Sportscars delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We Love Cars - Porsche specialist We Love Cars - Porsche specialist 3 km Vertaald door Google Een zeer goede ervaring. Ik was op zoek naar mijn eerste Porsche...
ETM Cars sprl. ETM Cars sprl. 4 km Super service eerlijke en vriendelijke handelaar zal u steeds helpen indien er een Pr...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid