facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Claeys Depannagedienst

Claeys Depannagedienst

Info

Claeys Depannagedienst is gespecialiseerd in het depanneren en takelen van uw wagen. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark dat elke opdracht aankan.

Geschiedenis

Onze depannagedienst is 24 uur op 24 beschikbaar in het hele land. Bij Claeys staan er bovendien steeds vervangwagens voor u klaar, zodat u weer snel de baan op kunt! Bovendien zorgen wij zelf voor de nodige herstellingenin onze professionele garage.



"Staat u met pech langs de kant van de weg in Knokke-Heist of aan de Belgische kust? Claeys Depannagedienst helpt u snel uit de nood, dag en nacht. Ook voor de depannage van motoren, oldtimers en sportwagens bent u hier aan het juiste adres. Bel ons nu!"
Adres: Kalvekeetdijk 205, 8300 Knokke-Heist
Telefoonnummer: 050 62 08 03
Stad: Knokke-Heist
Route: Kalvekeetdijk 205
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto's Knokke-Heist
Recensies
Hallo, Toen ik door Knokke reed, waar ik helaas parkeerde waar ik die dag niet had moeten zijn, en toen ik met mijn vrouw terugkwam van het strand, zag ik in de verte de politie en verschillende sleepwagens, waaronder een die op het punt stond vernietigd te worden neem mijn auto weg. Ik rende met mijn vrouw om te zeggen dat we er waren en dat we zouden vertrekken, maar op dat moment wilde de reparateur die mijn auto optilde niets weten en wilde niet met ons praten en niet meer boos en boos worden met mijn vrouw omdat ze probeerde niet te betalen omdat we niets verkeerds deden naarmate we meer voor onze parkeerplaats hadden betaald, behalve dat er die dag festiviteiten waren die we niet hadden nageleefd. Heel pissig heel boos en communicatief en onaangenaam bovendien meneer Claeys. Ik denk gewoon dat we Fransen waren en daarom gedroeg hij zich zo, terwijl de politie heel erg tolerant was, vooral omdat het 17.30 uur was, dus toen begonnen er geen festiviteiten. dus deze meneer Claeys tussen haakjes baas van een bedrijf en bovendien autoverkoper raad ik helemaal niet aan om met hem om te gaan, elke communicatie is zeer onaangenaam. Maar we zijn alleen Fransen, geen delinquenten, geen gangsters of criminelen! Nogmaals bedankt voor het respect! Gelukkig zijn niet alle Belgen zo Nogmaals bedankt voor de tweehonderd euro die die dag in rekening is gebracht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid