facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clôtures Neuville

Clôtures Neuville
"Spécialiste clôture forestière, clôture pour animaux : castor, chevaux, chèvre, échalas, électrification, gibiers, moutons, poulailler, piste & carrières,...Spécialiste tous types de portailsNotre entreprise de clôtures forestières spécialisée dans les clôtures pour animaux sauvages et domestiques intervient depuis plus de 30 ans partout en Belgique, en France, en Allemagne, au Grand-Duché du Luxembourg et en Hollande. Nous sommes également l'importateur officiel de la marque Tornado wire Ecosse."
Adres: Xhout-si-plout, 6960 Manhay
Telefoonnummer: 0475392187
Stad: Manhay
Route: Xhout-si-plout
Postcode: 6960


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Cloture Neuville Facebook, Clôture gibier, Clôture mouton Belgique, Clôture Morel, Clôtures, Poulailler Neuville, Clôture Ardennes, Entreprise clôture
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
lieberloo lieberloo 8 km Super blij dat ik het online heb gevonden! Een verwarmingsmonteur uit de regio, corre...
Recensies
Nog even geduld, maar een dynamisch en top team, netjes werk onze geiten zijn nu veilig Bedankt Sylvia en Alain Bamboe Sloot de stad
Nooit meer ! Ik bel direct om te vragen wanneer het jaarlijkse verlof is, zie op de site dat het ondanks alles open is op dit moment. Ze bellen me niet terug. Ik begin qd zelfs 2 uur rijden van mijn huis, of 4 uur heen en terug, aangezien het open is, volgens schema's. Nou nee...een dame vertelde me...mijn man is sinds vrijdag in Libramont! Geen herinnering, geen excuses... niet commercieel! Blij dat ik vanmiddag ergens anders 2 grote contracten heb getekend!
870 meter hekwerk in 2 dagen!! Snelheid, efficiëntie en onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding Clôtures Neuville, te gebruiken zonder aarzeling en zonder mate.
Onberispelijke service en kwaliteit. Past zich gemakkelijk aan aanvullende verzoeken aan. We moesten even wachten pandemie, weer maar altijd met een glimlach, communicatie en in een onberispelijk tijdsbestek, zonder ons te hinderen in ons werk, voerde het bedrijf Clôtures Neuville de gevraagde klus met zorg uit. Bedankt voor deze positieve samenwerking. Onberispelijke service en kwaliteit. Past zich gemakkelijk aan aanvullende verzoeken aan. We moesten even wachten pandemie, weer maar altijd met een glimlach, communicatie en in een onberispelijk tijdsbestek, zonder ons te hinderen in ons werk, voerde het bedrijf Clôtures Neuville de gevraagde klus met zorg uit. Bedankt voor deze positieve samenwerking.
Onberispelijk professioneel geweten en oordeelkundig advies, teams aan de top, serieus en hardwerkend Snelheid van uitvoering, sterk aanbevolen. ONBERISPELIJK resultaat.
Onberispelijke service, gefeliciteerd aan het hele team! Efficiënt, werken met een glimlach, super attent en flexibel. Heel erg bedankt, we genieten elke dag van het prachtige resultaat, en de dieren van onze educatieve boerderij ook bedankt ;-
Bekwame en vriendelijke aannemer, secuur werk... gedegen advies en altijd luisterend ******
Ik had telefonisch contact met de baas. Ik heb twee keer een offerteaanvraag gedaan, een keer via hun website en een keer per e-mail. Na 10 dagen wachten gaf ik het op. Geen terugkeer. Als ons project u er niet toe aanzet een prijs aan te bieden, dan is een minimum aan beleefdheid om binnen een redelijke tijd ontkennend te antwoorden.
Kwaliteitsservice en professionaliteit!
Geweldige prestatie van een geweldig team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid