facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CIWR

CIWR

Info

Wij bieden IT-ondersteuning aan naar KMO's regio Gent - Deinze.

Adres: Regenbooglaan 44, 9800 Deinze
Telefoonnummer: +32473222207
Stad: Deinze
Route: Regenbooglaan 44
Postcode: 9800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sonorado Sonorado 989 meter Heb Dave al een paar keer doorverwezen naar klanten met IT-problemen en die werden st...
TIAR TIAR 1 km Topservice! Daar zul je nog van horen, de nieuwe Mark Coucke
ICT services Thomas Schreyen ICT services Thomas Schreyen 2 km Hallo Ik ben Thomas Schreyen 28 jaar en ik kom uit Deinze. Sinds kort ben actief aan ...
Recensies
Wij lieten onlangs onze oude laptop vervangen door een vaste pc met alles er op en er aan. Wij zijn heel tevreden, zowel van het materiaal als van de service. Supersnel opstarten en voortdurende back-up zodat er geen bestanden verloren kunnen gaan. Christophe is altijd bereid tot helpen en bijsturen. Veel kwaliteit voor betaalbare prijs. Bedankt!
Ciwr biedt een snelle en professionele service tegen een betaalbare prijs. Zelfs toen mijn OneDrive van het werk geïnfecteerd raakte met ransomware, bood Ciwr een snelle oplossing. Ook de afwerking bij boren, kabels trekken... is tot in de puntjes verzorgd. Topper!
Ik contacteerde CIWR met een vraag over beveiliging. Christophe belde mij persoonlijk op om de huidige situatie te bekijken. Hij gaf mij advies op maat zonder technologische overshooting. Uiteindelijk kwamen we tot een plan van aanpak, rekening houdend met prijs-kwaliteit. Bedankt, mij zie je zeker terug!
Correcte, eerlijke prijsofferte. Heel betrouwbaar. En vlot bediend geweest. Merci .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid