facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Citynest

Citynest

Info

We build functional houses that simplify the everyday and reflect the lives of those who call it home.



"Citynest is gespecialiseerd in de realisatie en renovatie van residentiële projecten in Gent en omgeving."
Adres:
Telefoonnummer: 0472540814
Stad: Ghent


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Citynest telefoonnummer, Citynest Vicus, Citynest facebook, Citynest De Morgen, Starterswoning Gent, Renovaties in Gent lopen mis, Gent huizen, Vicus Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Upgrade Estate Upgrade Estate 426 meter Een goed georganiseerde en boeiende rondleiding in campus upkot in Mons beleefd, waar...
CAAAP CAAAP 2 km Mooie projecten. Wij hebben kennis gemaakt met hun project in centrum van Lier. Ru...
Second Home Belgium Second Home Belgium 2 km De publieksbeurs voor recreatief- en internationaal vastgoed in Flanders Expo Gent, B...
Sankt Sankt 2 km
Odebrecht NV Projectontwikkelaar Odebrecht NV Projectontwikkelaar 2 km Odebrecht is een residentieel ontwikkelaar die zich specialiseert in de bouw van excl...
Tribeca Tribeca 4 km Goede winkel met zeer ruim aanbod aan een scherpe prijs
Ter Garen Ter Garen 6 km Ter Garen is een project van erkende levensbestendige woningen in Gent (Wondelgem). E...
Recensies
Wij werken al vele jaren samen met Citynest voor het beheer van hun verzekeringspakket. Het is steeds aangenaam samenwerken met dit professioneel, enthousiast en toegewijd team. Het is fijn om vast te stellen dat zij steeds het beste willen voor hun klanten, ze stralen dat écht uit, dat voel je ook in hun werking met ons als verzekeringspartner. Top bedrijf!
De dienst na verkoop is een grote troef! Door deze service raad ik mensen aan om te kopen via citynest. Ze zijn altijd heel behulpzaam en vriendelijk. Het huis dat wij gekocht hebben is mooi, kwalitatief en strak afgewerkt.
Wat een ergerlijk en irritant rijgedrag van de bestuurder met de Mercedes pick up met sticker van Citynest. Iedereen hoffelijk stoppen aan het zebrapad om voetgangers over te laten die al halverwege het voetpad zijn behalve de bestuurder van de Mercedes pick up. Die denkt er het zijne van en rijdt zoals een cowboy in de farwest gewoon door en geeft vermoedelijk nog gas bij. Gelukkig kan de voetganger nog stoppen. Aan de snelheid dat de pick up reed meer dan max toegelaten had dit niet goed afgelopen. Zeer jammer dat zulke vastgoed cowboys bestaan.
Super tevreden over de samenwerking met Citynest! Wat een correcte en eerlijke communicatie met als kers op de taart een top service! Geen vraag is te veel en staan altijd voor je klaar. Ik kan Citynest alleen maar aanraden!
Zeer tevreden klant over hier!! Zeer klantgericht bedrijf en echt tevreden met mijn appartement. Ik woon hier super graag! Zou het zeker aanraden aan anderen. Prijs kwaliteit verzekerd :
Ontzettend tevreden over mijn nieuwe Citynest woning! Het resultaat voldoet aan al onze wensen. Bedankt voor het vlotte verloop van de communicatie.
We werken heel graag samen met Citynest. Zij zijn steeds correct en hierdoor is er een goede samenwerking. We zouden deze aan iedereen aanbevelen.
De samenwerking met Citynest is steeds super fijn. Hun visie en waarden intrigeren me zoveel als ook hun menselijkheid en gedrevenheid daarachter!
Heel tevreden over de service. Prachtige realisaties. Prijs-kwaliteit top. Zeker aan te raden!
Tevreden met de aankoop van mijn appartementje! Mooi renovatieproject met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Goede afwerking, behoudens enkele details zoals bvb.: plaatsing van stopcontacten boven afwasbak gemeld en afspraak gemaakt, venster in badkamer kan niet volledig geopend worden, wat plaatsing vliegenraam onmogelijk maakt en poetsen heel moeilijk maakt. Goede communicatie, zowel bij verkoop als met dienst na verkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid