facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CityCycling Gent

CityCycling Gent

Info

Beleef Gent vanop een coole stadsfiets. Begeleid door een echte local cruise je door de stad. Doorleefder dan met een boekje. 100% vanuit het hart.



"Guided bike tours in Ghent"
Adres:
Telefoonnummer: +32 478 76 44 11
Stad: Ghent



op zoek naar gerelateerd: Bike Ghent, Fietstour Gent, Fietstocht Gent met gids, Baja Bikes Gent, City tour Gent, Spinning Gent, Culinaire fietstocht Gent, Fietsverhuur Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
STAS sociaal toerisme voor allen STAS sociaal toerisme voor allen 856 meter Sociaal Toerisme voor Allen in de Stad (S.T.A.S.) organiseert culturele en toeristisc...
Adventure venues Adventure venues 857 meter Vertaald door Google Geweldig initiatief! Origineel Great initiative!
Free tour gent Free tour gent 912 meter Geweldige free tour van Ben van meer dan twee uur langs ale streetart. Veel informati...
Ghent-Authentic Ghent-Authentic 1 km Ons bedrijfsuitje werd opgeluisterd door een boat-walk tour door Gent. In drie groepe...
I Love Ghent Tours I Love Ghent Tours 1 km Daily FREE Walking Tours (EN/ES) at 11:30 & 15h. Join us next to the Belfry tower and...
根特钟楼 根特钟楼 1 km 根特钟楼高91米,是比利时根特俯瞰老城区中心的三座中世纪塔楼之一,另外两座属于圣巴夫主教座堂和圣尼阁老教堂。根特钟楼的建设始于1313年,1380年完成。它不仅用于报时和...
Bike Ghent Bike Ghent 1 km Explore a historic city and it's dynamic suburbs in the original tracks of a local.
Koetsen Van Gent Koetsen Van Gent 2 km Toeristische rondritten per koets in de historische binnenstad
Gand Ouvert Gand Ouvert 2 km Gand grand ouvert, une promenade dans la ville, accompagné d'un gantois pour ami, un ...
Ben's Ghent - Free Tours and Private Tours Ben's Ghent - Free Tours and Private Tours 2 km Zeer informatief op een informele, joviale manier. Enorm genoten, aanrader!
Vizit Gidsenorganisatie Vizit Gidsenorganisatie 2 km Leuke locatie, meneertje Teelepel organiseerde hier een workshop.
Vizit Vizit 2 km Leuke locatie, meneertje Teelepel organiseerde hier een workshop.
Es el camino Es el camino 3 km begeleide wandelreizen in Spanje ∞ instapwandelingen op maat in België
Guía en Gante Guía en Gante 5 km Als gediplomeerde gids geef ik speelse rondleidingen in Gent. Hola! Como guía ofici...
Recensies
Gistermiddag in een kleine groep met Tim door Gent gefietst en hij gaf ons, als rasechte Gentenaar, een andere, interessante kijk op zijn stad. Een echte aanrader om de stad met CityCycling Gent op de fiets te gaan ontdekken :-.
Gisteren een ontzettend leuke fietstour gehad in Gent. Ondanks dat we maar met 2 personen waren, ging de fietstour met Janne door! Het werd dus een privétour; Lucky us Janne is een vlotte, vriendelijke maar bovenal een professionele gids! Ze weet veel over de geschiedenis van Gent, geeft voldoende ruimte om ook in stilte te genieten en rond te kijken en geeft je graag wat insider tips over leuke plekken in Gent. Wij hebben écht mooie, leuke en bijzondere plekken en gebouwen gezien, die we zonder deze tour nooit ontdekt zouden hebben. Dankjewel Janne, het was top!
We hebben enorm genoten van de mooie tocht en interessante uitleg door Tim. Ook onze kinderen 10 en 12 jaar vonden het erg leuk met alle streetart. Een echte aanrader!
Dankzij Janne hebben wij een hele andere kant van Gent gezien. Niet de standaard bezienswaardigheden maar je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Bedankt Janne voor deze ruim 3 uur durende tour!
Genoten van de fietstour. Een aanrader. Tim je legt alles goed uit, met een groot gevoel van humor en enthousiasme.
Top fietstocht! Leuke tour langs veel bezienswaardigheden buiten het centrum. De gids die mooie verhalen vertelde maakte het helemaal top!
Hartstikke leuke fietstocht gehad door Gent. Niet door het centrum maar juist er net een klein stukje omheen. En juist dat maakt het complementair met het wandelen door het centrum. Mijn tip. Gewoon doen. Fijne gids, rustig tempo en de tijd om vragen te beantwoorden. Doen.
Geweldige fietstour met dank aan Tim!!! Tim heeft leuke weetjes over Gent en de bezienswaardigheden. Voor ons gezelschap switchte hij met gemak van Nederlands, naar Engels en betrok onze tieners op een leuke manier erbij. Aanrader bij Tim dit te boeken!
De fietstoer was heel fijne manier om een overzicht van de stad te krijgen. Tim neemt je mee naar de plekjes om het oude centrum waar je te voet niet snel zult raken. Tim is een geboren Gentenaar en kent de stad op zijn duimpje. Zeker een aanrader!
Tim heeft ons op een gezellige manier veel mooie plekken van de stad laten zien. Ook leuk om te doen met tieners van 14+. De fietsen zijn goed van kwaliteit. Ga lekker genieten van deze tour!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid