facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor City Life Church Limburg

City Life Church Limburg

Info

City Life Church Limburg is een levengevende kerk met een relevante boodschap. Kerk ... maar dan anders! See you Sunday!

Adres: Meerlestraat 32, 3560 Lummen
Telefoonnummer: +32493702425
Stad: Lummen
Route: Meerlestraat 32
Postcode: 3560


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 22:00
Dinsdag: 19:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: City Life Church Soest, Gospel kerk Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The River Church The River Church 0 meter Vandaag was het een gezegende dienst in de River Church. Genesis 16 vers 1 t/m 4.
Recensies
Een plaats waar je op een hedendaagse manier in verbinding kan komen met God. Je wordt er heel goed opgevangen door hun welkomteam. Ondanks de viering er langer duren tov RK kerk, ben ik telkens geboeid van de eerste minuut tot de laatste seconde... Er is heel veel aandacht voor de kinderen en jongeren.
Fantastische ervaring om te ervaren wat echt het Christelijk geloof inhoud. Iedereen zou deze ervaring moeten proeven. Jong en oud zijn zeker welkom. Dus, zeker bezoeken waart.
Hele fijne kerk, warm onthaal, fijne sfeer
In de kerk zijn op deze dag, de bruiloft van mijn dochter... Het was heerlijk Een prachtige locatie, oud glas in lood geeft het een speciaal tintje. En mijn dochter GELUKKIG!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid