facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Citroen Belux

"Welkom in uw garage Citroën Antwerpen Uw Citroën-concessie langs de A12 staat tot uw dienst voor alle types van diensteverlening met betrekking tot uw auto. We nodigen u uit ons gamma van nieuwe voertuigen te ontdekken. Aarzel niet een afspraak met ons te maken om onze laatste nieuwigheden uit te testen. Als u op zoek bent naar occasiewagens, zal uw favoriete garage u begeleiden in uw aankoop- en/of financieringsproject van een volledig gereviseerd Citroën Select-voertuig met garantie. Vergeet tot slot niet kennis te maken met een team van experten dat speciaal is opgeleid om uw voertuig te repareren en te onderhouden: Nazicht, olieverversing, technische keuring, vervanging banden, remsysteem... Aarzel dan niet ons een bezoek te brengen!"
Adres: Boomsesteenweg 894 , Wilrijk 2610, BE
Telefoonnummer: 03 877 12 95
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 894
Postcode: 2610



op zoek naar gerelateerd: citroen belux antwerpen, citroen stockwagens, citroen belux gent, citroen gamma, citroen modellen en prijzen, citroen nieuwe modellen 2018, citroën belux mijn profiel, citroen configurator
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scancar Antwerpen, Scancar Scancar Antwerpen, Scancar 1 km Ik werd geholpen door Rudi, echt een zeer vriendelijke man met veel vakkennis. Dankzi...
Recensies
Zeer goede uitleg bij overhandiging wagen. Verloop levering uitstekend.
Vriendelijk onthaal aan telefoon, goede uitleg. Auto binnen gebracht en volledig verloop gekregen, alles rustig en op een ontspannende manier. Personeel neemt tijd voor de cliënt. Top..
GEWOON SUPER!! Het personeel receptie carrosserie en techniekers is er super vriendelijk ! Heel aangenaam er naartoe te moeten gaan. De werken zijn er heel proper uitgevoerd aan een zeer correcte prijs. AANRADER! Bedankt voor de goede zorgen.
2 slechte ervaringen: - gepland onderhoud voor vervangen wielen+remschijven. 8u moeten wachten en €1500 kwijt. - na ongeval auto naar garage. Er werd me meermaals een vervangwagen beloofd, medewerker Angelo beloofde me telkens dat hij mij zou bellen, nooit gebeurd. Nu een maand later nog steeds geen vervangwagen. Toen ik afspraak wilde maken om materiaal uit de wagen te halen, lukte dit niet. Telefonisch geraak je gewoon niet binnen. Dan maar naar de garage gegaan om daar de boodschap te krijgen dat die week niemand toegang tot de kluis had, en ik dus ook geen toegang tot de wagen had... Als iemand per se een Citroën wilt adviseer ik een andere garage!
Een zeer aan te raden garage Ik was zo snel en professioneel geholpen! Receptie en werkplaats Top
Schitterende service, vergist van datum, en ik was er dag te vroeg voor onderhoud. Aangename dame van receptie heeft alles vlot en netjes afgehandeld, auto aangenomen voor onderhoud... Pas na dat auto klaar was had ik door dat ik er dag te vroeg was. Hoe kleine moeite van werknemer veel voor klant en bedrijf kan betekenen.
Al een paar keer de auto binnen gebracht voor onderhoud. Afspraak maken is eenvoudig via het online formulier - communicatie naar aanloop van deze afspraak gebeurt via herinneringsbericht. Vriendelijke medewerkers, amper wachttijden wanneer je de auto binnen brengt, smsje wanneer de wagen klaar is, formulier dat aanduidt waar je auto staat op de parking, en nog een mogelijkheid om een fiets te kunnen gebruiken mits reservering Zeer goede service.
Wagen binnengebracht op 06/12/2022, ondertussen 02/01/2023 & het is nog altijd niet geweten wanneer de wagen wordt hersteld. Eerst personeel tekort, nu onderdelen die er niet zijn. Heb dit nog nooit eerder voorgehad in eender welke garage ook. Telefoon wordt precies ook naar willekeur beantwoord, om de zoveel dagen krijg je pas iemand te pakken.
Occasie DS7 OPERA GEKOCHT IN OCTOBER.DISPLAY BESCHADIGD...ZOU NU EINDE JANUARI EINDELIJK GELEVERD WORDEN.EINDE DECEMBER WINTERBANDEN OP VELGEN BESTELD ....MAAR EERST NADAT IK EEN SERVICE CONTRACT MOEST ONDERTEKENEN intussen al braaf maandelijks via domiciliering betaald. VERLEDEN WEEK WINTERBANDEN WILLEN LATEN OPZETTEN....WAT BLIJKT....WERDEN TOCH NIET BESTELD..... BANDEN EN CITROEN.. .INCOMPATIEBEL! Ze hebben ooit van mij al een volledige set nieuwe winterbanden van Michelin xverlorenx in hun magazijn....
Super tevreden! Goede service en vriendelijk ontvangst gegarandeerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid