facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cito Shoes

Info

Cito Shoes is een zaak te Brakel die modieuse dames en heren schoenen presenteert aan degelijke prijzen , kwaliteit en flexibele uren

Geschiedenis

zeer scherpe prijs !!!
kwaliteitvolle productie
binnen de 24 uur geleverd na betaling

Adres: Noordhoek 14, 9660 Brakel Elst, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477871808
Stad: Elst
Route: Noordhoek 14
Postcode: 9660 Brakel



op zoek naar gerelateerd: Cito Fashion
Recensies
Mooie, ruime winkel met een uitgebreid assortiment en gewone prijzen. Hier kun je goed terecht voor normale kinderschoenen tegen een prima prijs.
Er loopt genoeg personeel niks te doen en lege schappen. Ik zou zeggen leer ze eens werken.
Fijne winkel met een leuke collectie. Het fijne is dat je tegenwoordig schoenen die even niet in de winkel zijn, toch kunt bestellen dan heb je ze twee dagen later thuis
Vriendelijk en behulpzaam maar wel jong personeel toen ik er was .
Winkel oke, prijzen oke, personeel meer dan oke zelfs, maar de lucht van schoenlijm is flink. Ik ben buiten gaan staan, heel ven terug naar mijn vrouw die geslaagd was voor een paar schoenen.
Prima schoenenwinkel en aanbiedingen.
Ik heb 3 maanden geleden 2 paar Bjorn Borg sneakers online bij Scapino gekocht. Helaas vielen bij 1 paar slijtplekken / gaten in de binnenbekleding. Na telefonisch overleg met Scapino Elst werd ik uitgenodigd om met de schoenen aan te komen voor inspectie. Na overleg met de filiaalmanager werd besloten om mij een nieuw paar mee te geven. Hulde voor deze service!!!
Via internet kinderschoenen besteld en daar zaten de anti-diefstal 'buttons nog aan. Na bellen zijn ze daarvoor in de lockdown speciaal langsgekomen om eruit te halen. Erg netjes en dikke pluim.
Ruime keuze Vriendelijke personeel
Een super winkel! Zeer klantvriendelijk, hebben alles over voor de klant. Een leuk assortiment en er is altijd wel iets leuks te vinden voor een leuke prijs. Zeker zo nu en dan even binnenlopen! Er zijn vaak aantrekkelijke Acties waar je bijna geen nee tegen kunt zeggen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid