facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Citify

Citify

Geschiedenis

Citify zet een venster open naar indrukwekkende nieuw-en vernieuwbouwprojecten. Vaak op niet voor de hand liggende plekken, soms naast uw deur tot opvallende A-locaties. Citify voelt zich overal thuis.

De City-Pimps zijn als ‘ontwikkelaars’ uw reisbegeleiders. In heel Vlaanderen speuren zij naar interessante spots om te ‘pimpen’. Zij tonen u zo, met de allerbeste vaklui aan hun zijde, de weg naar nieuwe kansen.

Nomads trekken rond. Vanuit een oerdrang. Om uiteindelijk toch een eigen plek te vinden. Overtuigd om samen deze trip te maken? Bevrijd dan, met Citify, de Nomad in uzelf en optimaliseer vandaag nog uw zoektocht.

Adres: Pourbustraat 2, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 0485550750
Stad: Antwerp
Route: Pourbustraat 2
Postcode: 2000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wohrmann Invest - Student Rooms Antwerp - Studentenkoten Antwerpen Wohrmann Invest - Student Rooms Antwerp - St... 925 meter Vader en dochter Wohrmann staan samen in voor het beheer van de studentenkoten op de ...
Sidimex Sidimex 1 km Pand gehuurd via sidimex in het verleden. Vertelde dat er aansluiting was voor wasmac...
Bedrijfspand te koop/te huur Antwerpen is verkocht Bedrijfspand te koop/te huur Antwerpen is ve... 3 km VERKOCHT ! Ik ben verkocht !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Citify met het openbaar vervoer


Antwerpen Klapdorp 420 meter
7
Antwerpen Klapdorp 420 meter
7
Antwerpen Sint-Pietersvliet 420 meter
Antwerpen Keerlus Groenplaats 420 meter
7
Antwerpen Sint-Paulusplaats 430 meter
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid