facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cirkel Reizen

Info

Laat jouw reis op wieltjes lopen!

Geschiedenis

Reiskantoor



"Bij Cirkel Reizen vinden we het belangrijk dat je reis echt op wieltjes loopt. We rollen daarvoor graag vier bijzondere reisformules voor je uit: zorgeloos, uniek, verrassend en buitengewoon. Als je kiest voor een zorgeloze reis, moet je werkelijk niets in je hoofd steken. Ga je voor een unieke reis, dan werken wij je reis helemaal uit op jouw maat. Hou je van een verrassende reis, dan doen wij je een voorstel op basis van je reisperiode en budget. En als het voor jou een buitengewone reis mag worden, dan beleef je een geweldige reis op het water. Welke formule je ook kiest, we nemen bij Cirkel Reizen altijd de tijd om jouw wensen te vertalen naar de perfecte reis."
Adres: Vaartstraat 16, 2490 Balen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014816204
Stad: Balen
Route: Vaartstraat 16
Postcode: 2490


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Reisbureau Mol, Reizen voor singles met kind, TUI, Single mom vakantie, Estivant oud en nieuw, Eenoudervakanties België, Vakantie voor gescheiden ouders, Beste eenoudervakanties
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boundless Travel Boundless Travel 26 km “A journey of a thousand miles begins with a single step unless you missed it.”
Ordinary Voyage Ordinary Voyage 50 km To travel is to discover that everyone is wrong about other countries.
Travel With Locals Travel With Locals 51 km We offer tourism service of traveling with local people.
Recensies
Super leuke vakantie gehad op Kos en dit voor de dertiende keer! Hotel Platanista een echte aanrader, voor ons is het als een tweede thuis! Dank jullie wel Eve en Yanne Groetjes L&A
Mooie vakantie gehad en zeer goed hotel. Bedankt Eve voor het aanbevelen van deze reis. Groetjes en tot de volgende.
Ik begrijp niet waarom we een afspraak moeten reserveren als er toch klanten ? worden verder geholpen dewelke GEEN afspraak hadden aangevraagd ! Ook kwamen er telefoons binnen die dan op hun beurt OOK nog eens verder werder behandeld ! Al bij al hadden wij na een oponthoud van bijna 50 min. eindelijk een onderhoud met één van jullie agente 's . Wij zijn hierover dus NIET tevreden .
Heel vriendelijk en goede begeleiding bij het zoeken van een gepaste reis.
Top reizenbureau, heel veel vertrouwen, alles wordt goed uitgelegd en neemt de tijd om de beste bestemming voor onze reis te vinden. TOP TOP TOP Bedankt Eve :
Nooit kwam ik een reisbureau tegen waar ze zo geduldig meedenken om ervoor te zorgen dat je reis volledig op wieltjes loopt. We hebben al verschillende reizen zowel businesstrips als privereizen bij Cirkel Reizen geboekt en waren steeds super tevreden. Eve en haar team luisteren altijd goed naar je wensen en adviseren je dan op maat. Ze maken er een punt van om je als klant echt te kennen zodat je reis een onvergetelijke beleving wordt die je nooit zal vergeten. Ik beveel hen van harte aan bij mijn vrienden, familie en netwerk.
Zeer vriendelijk en persoonlijke begeleiding. Ook tijdens onze vakantie kon je er terecht voor de formaliteiten te laten invullen . Top madam.
Super vriendelijk voelde tip top staan altijd klaar voor goede raad en ook als we vragen hebben
Een reiskantoor waar naar je wordt geluisterd en alles in het werk wordt gesteld om je een mooie vakantie te bezorgen. Heel professioneel en kwalitatief reisadvies, voor, tijdens én na de reis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid