facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cipierskelder

Cipierskelder
"CipierskelderCipierskelder is officieel gesloten wegens pensioen. wij willen iedereen bedanken die deel uitmaakte van de cipiers.Bedankt voor alle mooie jaren!"
Adres: Grote Markt 45 , Sint-niklaas 9100, BE
Telefoonnummer: 03 778 17 01
Stad: Sint-niklaas
Route: Grote Markt 45
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: cipierskelder sint-niklaas openingsuren, bar sint niklaas, cipierskelder sint-niklaas geschiedenis, lounge bar sint niklaas, openingsuren cipierskelder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Zonneken 't Zonneken 3 km 't Zonneken is een leuke brasserie met een gevarieerde kaart. Het eten was lekker, de...
Recensies
Tijdens vrede feesten was het superdruk hier , tafeltje kunnen bemachtigen maar na 20 minuten nog steeds niks kunnen bestellen , enkele keren geprobeerd om de ober zijn aandacht te krijgen maar dit lukte ook niet ... 5 min later kwamen er mensen naast ons zitten en die hadden hun drankjes direct . Uiteindelijk gewoon het terras verlaten en naar een ander café gegaan . Hier kennen ze spijtig genoeg respect voor klanten.
Vredesfeesten, dus ik had iets minder verwachting. Het was druk. Geen makkie voor de ENIGE bediende op het terras. Maar: Na 15 minuten kwam ze eindelijk onze bestelling opnemen, het was op het dode gemak, want ze had aan haar tong te horen en wandel te zien ook al heel wat op... 2 biertjes besteld, ze neemt nog 2 bestellingen op na ons... 20 minuten later heeft 1 tafeltje dat na ons bestelde z'n drinken... zijn dan maar vertrokken, de lichtshow begon. Nooit meer daar, da's zeker
Een half uur op een terras zitten en twee mensen die serveren. Toch lopen ze gewoon voorbij en laten iemand anders zijn vuile borden staan. Ondertussen zijn al 4 tafels na mij bediend. Echt schandalig.
Leuke taverne op de markt van Sint-Niklaas met een groot terras. Heel vriendelijke ober. Wel een nadeel dat er vrij veel verkeer passeert waardoor het druk is langs het terras.
Groot terras maar ondanks het beperkte aantal klanten, toch lange wachttijden voor zowel bestellen als bedienen.
'T ga sluiten binnenkort ... Dus kom mee en kots nog eens op de Middeleeuwse tafel of pis in de halve liter glazen. Doe ze nog eens vol, ... Schol !
Leuke sfeer, toch met de huidige uitbaters maar die stoppen er mee tegen einde 2022 daarna is het afwachten.
Leuk adresje. Mooie biertjes en lekkere broodjes voor een zeer aanvaardbare prijs. Sterretje minder voor de geur van bleekwater in het café, jammer.
Eten viel erg tegen spaghetti aangebrand in microgolfoven, geen smaak en pasta overdone , vol au vent flets en zeker niet vers . Een ding lekker , de frietjes . Jammer !! Moet wel zeggen dat garcon die ons bediende een hele vriendelijke jongen was .
Heel gezellige sfeer beneden in de kelder. En het eten is ook aan te raden!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cipierskelder met het openbaar vervoer


Sint-Niklaas Markt 100 meter
1
21
22
23
27
3
4
41
42
43
44
81
82
91
92
93
95
97
98
Sint-Niklaas Markt 110 meter
1
21
22
23
27
3
4
41
42
43
44
81
82
91
92
93
95
97
98
Sint-Niklaas Collegestraat 140 meter
Sint-Niklaas Heymanplein 270 meter
1
3
Sint-Niklaas Hemelaerstraat 280 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid