facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cipiace Antwerpen

Cipiace Antwerpen

Info

Drink n' Dine

Geschiedenis

Ristorante italiano & Cocktail bar!
A place where we aim to bringing you straight back to Italy, with our authentical food, aperitivo, and delicious cocktails of course.



"A place where we aim to bringing you straight back to Italy, with our authentical food, aperitivo, and delicious cocktails of course.Come embrace la Dolce Vita with us!"
Adres: Zirkstraat 37, 2000 Hoofd Van Vlaanderen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32477188706
Stad: Hoofd van Vlaanderen
Route: Zirkstraat 37
Postcode: 2000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maison Dandoy Maison Dandoy 585 meter Kleine winkel maar super smakelijke koekjes, marsepein. Mooie geschenkverpakkingen en...
Kaffeenini Kaffeenini 1 km Super lekker gegeten bij Kaffeenini! Heerlijke koffie, heerlijke bagels. De verse lim...
Barfout Barfout 1 km Food with a colorful twist
Del Popolo Pizza Del Popolo Pizza 1 km Zeer lekkere pizza's van Del Popolo. Had een heel lekkere bodem, maar de toppings van...
vitrin cafe vitrin cafe 1 km Gisteren ontdekt en zeer goed bevonden! Gezellige plek met vriendelijk personeel, lek...
Recensies
Vrijdagavond komen eten met twee. Gezellige bar vooraan, achteraan iets minder gezellig maar eens er wat meer volk arriveerde zeker goed. Bediening is heel vriendelijk, maar er stond wat weinig volk in de zaal waardoor het soms wat wachten was. Apero formule van 8 euro is zeer fijn ik geloof enkel op donderdag en vrijdag beschikbaar. Allemaal lekkere dingen! Duidelijk kwaliteitsproducten gebruikt. Het eten was ook fijn, minder traditionele gerechten. Portie tiramisu mag wat groter zijn. Cocktails waren super. Aanrader!
Verborgen parel in Antwerpen-centrum. Heel gezellige plek met kwalitatieve, Zuid-Italiaanse keuken, heerlijke cocktails en zeer vriendelijke bediening.
Dik ok! Voelde me ook helemaal veilig in dit corona tijdperk. De obers dragen mooi hun mondmasker en de tafels staan ver genoeg uit elkaar. Eten was ook heel lekker. Hoofdgerecht zelf is niet super groot, dus zeker aan te raden om nog een voor- of nagerechtje te nemen.
Hier gaan eten een tweetal weken geleden, kort voor de nieuwe lockdown. - service: uitstekend! 1 puntje van verbetering: Niet al het personeel spreekt Nederlands. - eten: goed, degelijk maar ook niet echt top en stevig in de koolhydraten. De ‘croutons’ bij de inktvis bleken grote stukken brood te zijn. Er waren ook al aardappelen bij het gerecht maar zogoed als geen groenten. Anderzijds was de prijs, naar Antwerpse normen, schappelijk. - akoestiek: abominabel. Veel weergalm, ondanks de relatief grote ruimte tussen de tafels, waardoor mensen luider moeten praten om elkaar te verstaan op drukkere momenten . De achtergrondmuziek wordt dan ook weer te luid gezet waardoor de gehele ervaring toch minder aangenaam werd.
Geweldige verrassing!! Net open en we waren er bijna voorbij gelopen. Jonge ploeg van Italiaanse jongeren die hart hebben voor lekker eten, drinken en gezelligheid. We hebben ons laten verrassen wat hun specialiteit is. De gastheer ging met ons door de keuzes heen en gaven onze wensen aan. Vooraf kregen we een mix van kazen, vlees en groenten vergezeld met een aperitief. En wat voor een aperitief met zelfgemaakte Limoncello! Heerlijk! Als hoofd kregen we octopus, lang gegaard spek, risotto, makreel, verschillende groenten. Om je vingers bij af te likken! Als afsluiter de chocolade mousse met nog een kleintje Limoncello. Het eten en drinken was top! Bediening top! Alsof je in een sterren restaurant komt waar je je thuis voelt. Met 50 euro per persoon is de prijs-kwaliteit verhouding goed. Hier ga ik vaker naartoe.
Wat een aangename ontdekking ! Tongstrelende authentieke gerechten in een aangenaam en onverwachts kader,, en niet te versmaden de zalige cocktails . Je wordt er in de watten gelegd door een meer dan charmante bediening. Dit smaakt echt naar meer !
Sunday brunch is absoluut een aanrader. Van de antipasti tot de dolci alles was zeer lekker. Ook de rosata uit Puglia niet vergeten.
Het was heel gezellig en goed,toffe bediening,enkel jammer dat het gerecht met de ravioli koud was...ze zeiden wel dat we iets hadden moeten zeggen a la minuut maar wat hadden ze gedaan? Opnieuw ravioli gemaakt? Verder was alles top
Gezellige plek. Originele cocktails. Lekker eten. Alleen een beetje te duur. Maar voor één keer kon het wel. Donderdag zijn er bij de cocktails gratis tapas. Het personeel is professioneel en vriendelijk.
Wat een warme ontvangst, alsof je bij je familie binnenvalt. De brunch was zeer verzorgd, zeer vers, topkwaliteit, attente bediening, we waren alle drie zeer tevreden. Tot binnenkort
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid