facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cinrey

Cinrey

Info

Iedereen, industriële onderneming of particulier, kan bij Cinrey terecht voor een pasklare oplossing voor alle elektrische installaties.



"Wij steken energie in uw installatie!Iedereen, industriële onderneming of particulier, kan bij Cinrey terecht voor een pasklare oplossing voor alle elektrische installaties.Een slimme woning is een allround oplossing. Het neemt automatisch allerhande taken over van de bewoners. Van verlichting en verwarming tot veiligheid, zonnewering, muziek en energiemanagement, uw volledige woning wordt intelligent geautomatiseerd. Het is dus veel meer dan enkel domotica.LED verlichting is de toekomst. Steeds vaker wordt de traditionele gloeilamp vervangen door energiebesparende LED lampen."
Adres:
Telefoonnummer: +32483501369
Stad: Sint-Gillis-Waas


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid