facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cinépointcom Libramont

Cinépointcom Libramont

Info

Tout savoir sur le programme du Cinépointcom près de chez vous.
Programme, soirée, événement ....



"Situé au coeur de Libramont-Chevigny, le cinéma Cinepointcom Libramont vous accueille chaque semaine du mardi au dimanche pour vivre vos émotions intensément ! Profitez de ce cinéma convivial, à la programmation variée ainsi que de son espace confiserie."
Adres: Avenue de Houffalize 56, 6800 Libramont-Chevigny
Stad: Libramont
Route: Avenue de Houffalize 56
Postcode: 6800


Recensies
Mooie kamer, zeer vriendelijke ontvangst, prijs blijft redelijk, keuze uit benodigdheden voor en tijdens de film chips, drank, ijs! De parkeermogelijkheden zijn een beetje afhankelijk van de dag! Ik kom terug
Leuke bioscoop, geweldige ontvangst. Jammer dat er geen snoepjes meer in bulk zijn en dat het volume van de filmpjes mij regelmatig iets te laag ligt. We horen soms meer pakjes chips dan de film, lol.
Schone bioscoop gestofzuigd na elke sessie Ik doe een ster af omdat er nooit popcorn is of in ieder geval niet vaak genoeg en het zijn kleine pakjes. Anders gastvrij personeel?
Hallo, Ondanks twee e-tickets in mijn bezit, werd mij de toegang tot de bioscoop van Libramont geweigerd. Deze wordt compleet weergegeven. Toch zijn mijn plaatsen gereserveerd en zelfs betaald! Dus moest ik aan een 7-jarig kind uitleggen dat zelfs als we kaartjes hadden, we de film niet konden zien. De sterren die haar ogen vulden, maakten plaats voor tranen. Totaal onterecht! Echt beschamend van Pathé om dit te laten gebeuren!!!
Het personeel lacht en ronduit vriendelijk. Ik vind echter dat het toegangsticket erg duur is 8,70 per stoel voor volwassenen..., net als de prijs van snoep en drank. De kamers zijn klein en vriendelijk, maar het geluid is niet van uitstekende kwaliteit, het zou interessant zijn om het harder te zetten. De stoelen zijn comfortabel en de kamer is zeer schoon.
Ze zetten het volume veel te hoog en soms zelfs op de grens van draaglijk als er actie is. Anders leuke kleine bioscoop.
Zeer goede film. Persoonlijk moet je voor mij geen snoep of chips kopen, veel duurder daar dan in het winkelcentrum
Ik heb 4 sterren geplaatst omdat de prijzen van drankjes en andere dingen vrij duur zijn, maar verder is alles perfect!
Schoon welkom en gemakkelijk om te boeken om ook gemakkelijk te parkeren
Kleine bioscoop met 2 zalen. Vriendelijk personeel, aankoop van tickets en lekkernijen met creditcard of contant mogelijk. Het grootste voordeel is de afwezigheid van drukte, zelfs als er nieuwe titels worden uitgebracht. Parking voor personen met beperkte mobiliteit mogelijk en toilet voor personen met beperkte mobiliteit aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid