facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ciné Patria Virton

Info

SITE ET PROGRAMME : http://www.cinepatria.be/



"Toutes les nouveautés au programme - Son Dolby Digital - Salle tout confort - CARTE DE FIDELITE"
Adres: rue des fossés, 20, 6760 Virton
Telefoonnummer: 06/3578104
Stad: Virton
Route: rue des fossés, 20
Postcode: 6760



op zoek naar gerelateerd: Bouillon cine, Cinéma STENAY, Cinecheck
Recensies
Kamer vervallen maar dat maakt de charme van de plek. Zeer aantrekkelijke prijzen. Geluid en beeld van goede kwaliteit.
Je betaalt voor je plek om rustig naar de film te kijken, maar hebt jonge mensen die niet weten hoe ze zich moeten gedragen. Praat luid en speelt op zijn telefoon tijdens de film. De persoon achter mij die steeds met zijn voet tegen mijn stoel duwt. Als we na de film vertrekken, is bij de receptie het antwoord: we kunnen niets doen, misschien is het de volgende keer beter". Wat de volgende keer. Ik doe nog steeds liever een paar kilometer en ben stil.
Schitterende bioscoop, vriendelijk, warm! Ik vind het echt leuk :D!
kleine kamer, goede sfeer en geweldige films!!
Door een familie gerund en erg vriendelijk, goede prijs in vergelijking met grote resorts.
Aangename, mooie kamer maar te luidruchtig geluidssysteem.
Kleine bioscoop maar zo warm. Het is met plezier dat we daar regelmatig terugkeren
Goede keuze aan films die zijn bekeken, de bioscoop heeft slechts één kamer. Kleine bar met een leuke intieme sfeer. Zeer redelijke prijs met daarnaast mogelijkheid tot korting art. 27. Daar betaal je slechts € 1,25 entree! Klein probleem: de zeer mooie drama's zijn gereserveerd voor laat op de avond, waardoor ze onmogelijk zijn voor niet-inwoners van Virton zonder auto omdat er geen openbaar vervoer is na 19.30 uur is er geen meer!
Moderne kamer met behoud van het familieaspect. De goede kindersfeer waar iedereen van houdt. Uitstekend management en welkom zoals altijd ... De oprechte glimlach. De films zijn dezelfde als in de grote zalen, soms zelfs landelijke releases. Juichen
Verzorgde bioscoop, met een uitstekende variëteit aan films en tal van vertoningen. Het comfort van de stoelen is correct met kussens voor kinderen. Het geluid is van goede kwaliteit. Ik raad iedereen een bezoek aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid