facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cimetière d'Ixelles

Cimetière d'Ixelles
Adres: Chaussée de Boondael 428 Boondaalsesteenweg 428 , Brussel 1050, BE
Telefoonnummer: 02 515 66 91
Stad: Brussel
Route: Chaussée de Boondael 428
Huisnummer: Boondaalsesteenweg 428
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 08:00-16:30
Dinsdag: 08:00-16:30
Woensdag: 08:00-16:30
Donderdag: 08:00-16:30
Vrijdag: 08:00-16:30
Zaterdag: 08:00-16:30
Zondag: 08:00-16:30


op zoek naar gerelateerd: cimetière d'ixelles restaurant, cimetière d'ixelles bar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Enclos des Fusillés Enclos des Fusillés 3 km Een ontroerend stukje Belgische geschiedenis
Cimetière de Laeken / Begraafplaats van Laken Cimetière de Laeken / Begraafplaats van Lake... 6 km Prachtig. Zet je auto goed op slot.
Recensies
Heb Elsene gezocht maar ze ligt daar echt nergens begraven.
Het is een van de mooiste en meest verzorgde begraafplaatsen die ik heb gezien de verzameling periodes, stijlen en de kwaliteit/grootte van sommige van zijn grafmonumenten is indrukwekkend. Speciale vermelding voor de gebieden gewijd aan de eerste en tweede wereldoorlog, echt ontroerend. Merkwaardig feit*** als je van architectuur houdt, vind je op deze begraafplaats heel wat grafmonumenten ontworpen door de baanbrekende architect van het modernisme in België, Victor Horta. Naast het graf van Horta zelf, dat ook in Elsene staat.
Een prachtig park, en zoals altijd voor zeer rustige begraafplaatsen! Goede plek om alleen of met z'n tweeën te wandelen, privacy gegarandeerd! Als je van dit soort sfeer houdt, is de Brusselse begraafplaats van Ever de meest ongelooflijke
19e-eeuwse begraafplaats waar u de graven kunt vinden van illustere Brusselaars zoals Victor Horta of de familie Solvay. Niets bijzonders, dat van Laken is beter de moeite waard.
Mooie begraafplaats, rustig en rustgevend. Goed onderhouden.
Maar hoe dan ook, het is een begraafplaats! Wat zou ik ervan kunnen vinden?
Slecht onderhouden begraafplaats, die dienst deed als picknickplaats voor studenten en mensen uit de omgeving. Minimale service en respectloze voorman tegenover grafstenen en monumenten. Vermijd als je in vrede wilt rusten.
Prachtige plek om wat rust te vinden. Het is mooi en rustig. Alleen de westkant van het kerkhof met grote bomen waardoor het er veel donkerder uitziet, en de kraaien die de bomen bevolken, lijkt een beetje op een hekserijplaats. De rest is prima en heel mooi en vredig.
Bijzondere sfeer op deze begraafplaats, veel moois.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid