facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cigno Lounge

Cigno Lounge

Info

Restaurant Bar Lounge



"Contact on Instagram : CIGNO_LOUNGE"
Adres: Brusselsesteenweg 539, 1731 Zellik, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0487655819
Stad: Zellik
Route: Brusselsesteenweg 539
Postcode: 1731


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 02:30
Dinsdag: 18:00 - 02:30
Woensdag: 18:00 - 02:30
Donderdag: 18:00 - 02:30
Vrijdag: 18:00 - 05:00
Zaterdag: 17:00 - 05:00
Zondag: 18:00 - 02:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deliss'yous Deliss'yous 44 meter De serieux dat deze firma biedt
Alexander Grill Alexander Grill 113 meter Voor de beste durums en frieten moet je hier zijn, heb veel snacks geprobeerd maar de...
Angelus Angelus 728 meter Heerlijke ervaring. Dry aged vlees, diverse soorten. Ontzettend goed bereid. De wijnk...
Recensies
Slechtse service en afrippers ooit!!! Op de menukaart stond er alleen maar 5 à 6 flessen, een paar frisdranken en de prijs van een shisha dat was het. De smaken staan er zelfs ni bij. De prijzen zijn niet normaal duur. Het lachgas dat er word gebruikt is amper halfvol. Je kan met 1tank max 20 ballonnen ermee doen wat normaal niet kan. Met een volle tank doe je minstens 60 ballonnen mee. 2 shishas dat niet goed waren hebben we terug gegeven. Tegen dat ze 2nieuwe hadden gebracht waren we al 2uur verder. Je kan daar ook niet vrij zitten. Ze proppen iedereen bij elkaar het kan hun niet schelen. Ze kijken alleen naar het geld. Allemaal geldwolven. Voor naar toilet te gaan kost u ook €1… alsof dat lounge in goud is gemaakt zo duur is het daar. Het was de eerst en de laatste keer dat ik er heen ga. Alles was gewoon slecht. Mensen blijf weg van daar!!!
Slechtste shisha lounge ooit.. Service: 0 Klantvriendelijkheid: 0 Shisha’s: 0 Na 12u worden hun prijzen opeens x2.. Ballonnen tank €150 voor 2kg.. waar dat je max 10 ballonnen mee kan vullen, drank is ook veel te duur! en je betaald €1 voor de wc. Veel te kleine plaats waar dat de eigenaar nog mensen laat binnen komen ook al is de plaats vol hij denkt enkel aan ze centjes.. goedkope aliexpress shisha’s waar je uur op moet wachten dat geserveerd word door zwartwerkers zonder papieren die niet eens Frans, Nederlands of Engels verstaan, er is ook geen afzuiging voor het rook. Menukaart dat gewoon een stukje blad papier is dat niet eens duidelijk is.. Op de menukaart stonden bekende dranken merken maar toen ze het brachten waren het goedkope onbekende drank merken waar ze dan nog is €150-200 durven voor vragen.. Deze zaak is algemeen rommel waar je enkel opgelicht wordt. RAAD DIT ZEKER AF!
Kom uit Amsterdam naar hier. Goeie shisha mi amor gezellige tent, wel is 5 euro per drankje duur ouwe en een pijp is 25 eu. Tank balonnen waar 20/25 balonnen ongeveer uitkomen kost een meijer. Het is daar echt koud maar lopen wel blote wijfe rond kechies.
Geen covid maatregelen hier! Geen mondmaskers worden gedragen. Geen handgel aan ingang. Je moet meer betalen dan je besteld hebt. In 1 woord gevaarlijk!!!
Vertaald door Google Niet schoon, slechte drankjes, prijs/kwaliteit erg laag Origineel Not clean, bad drinks, price/quality very low
Vertaald door Google Niet slecht Origineel Pas mal
Vertaald door Google Heel erg tevreden, de servers aan de top, de manager aan de top Ik raad 300% aan!!!!!!! Origineel Très très satisfait, les serveurs au top, le gerant au top je recommande à 300%!!!!!!!!
Vertaald door Google Je consumeert voor meer dan 400€+ je krijgt 1€ gekrast om naar het toilet te gaan. Ze zijn gek deze Origineel Tu consommes pour plus de 400€+ on te gratte 1 € pour aller aux toilettes. Ils sont fous ceux là
Vertaald door Google Super leuk als plek, al ben ik niet naar binnen gegaan. Zeer mooi en groot terras. Let op want heel select bij de ingang. Zeer goede milkshakes. Origineel Super sympa comme endroit, bien que je ne sois pas allée à l'intérieur. Très belle et grande terrasse. Attention car très select à l'entrée. Très bons milkshakes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid