facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ciers Cooking

Ciers Cooking

Geschiedenis

Professioneel horecamateriaal, van grootkeukens (® Qook!), tot individuele bakplaten (® Adieu) en vetvrije friteuses (® Hifri).
We bieden keukeninrichtingen aan voor horecazaken, bedrijven, scholen, zorgcentra, ziekenhuizen,…



"Ciers Cooking wordt geleid door Dirk Ciers, een ancien in de horecawereld met reeds 35 jaar ervaring in de verkoop en installatie van horecamateriaal. Hij begon zijn carrière in de frituurwereld en vulde die later aan met professionele keukeninstallaties. Met een ruimer productaanbod en een tweede generatie die klaar stond om in zijn voetstappen te treden drong een nieuwe firmanaam zich op. Ciers Cooking was geboren."
Adres: Rijksweg 111A, Zulte
Telefoonnummer: +32 9 355 04 33
Stad: Zulte
Route: Rijksweg 111A


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Bakwand Kiremko, Kiremko friteuse prijs, HiFri Airfryer, Transfer friteuse, HiFri prijs, Kiremko Allegro, Kiremko Fado, Kiremko friteuse handleiding
Recensies
Super service, friteuse is 13 jaar oud en al paar keer panne gehad op weekend dagen, eerst proberen ze telefonisch te helpen dat we direct uit de nood zijn, wanneer dit niet lukt hebben we steeds max een uur later een technieker gehad die langskwam en alles heeft opgelost! Onze volgende komt zowieso van Ciers :
Bedankt om ons uit de nood te helpen,super content top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid