facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cie bohème en Gouaille asbl

Cie bohème en Gouaille asbl
Adres: rue du rocher, 10, 7640 Antoing
Telefoonnummer: +32476256635
Stad: Antoing
Route: rue du rocher, 10
Postcode: 7640


Recensies
Mooi cultureel centrum
Een zeer actief cultureel centrum met talloze activiteiten voor jongeren, tieners, volwassenen en senioren. Om te ontdekken of je het nog niet hebt bezocht.
Het was jaren geleden dat ik daar een voet had gezet. Het is niet veranderd op een goede manier en het is echt een topplek voor cultuur in de omgeving.
Ik doe daar al twee jaar filmfotografie, erg blij dat ik een plek heb gevonden die nog steeds dit soort workshops aanbiedt!
Gastvrije, vriendelijke sfeer! Vriendelijkheid
Hervatting van workshops. Ik vond mijn plek in de boekbinderij van Cora Line. Ik heb haar ook gekend als keramiste en een goed mens. Geweldige workshop, goed ontvangen in dit pand, met gastvrij personeel. Blij dat ik deze kilometers heb afgelegd om deze welkome "ademende" pauze te vinden. En ik kijk uit naar de workshop kalligrafie die volgt. Geweldige groep.
Avond conferentie. Netheid van de bar laat te wensen over...
Prachtige kerk in Engelse neogotische stijl. Het romantische orgel dat er staat heeft een zeer mooie basis, met name zeer warme zachte achtergronden. Het verdient een restauratie pneumatisch systeem niet verzegeld.
Ik vind dat er veel verschillende workshops zijn, iedereen vindt er iets. Aangename plek, zeer gastvrij personeel Proficiat aan Antoing
Ik ging informatie halen voor een wandeling en de ontvangst was buitengewoon. Supervriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid